آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

احتمال مرگتان در کجا بیشتر است؟

مشکل اصلی فقر قانونی برای برخورد با تخلفات عابرین پیاده است. آمارها نشان می دهد عابرین و موتور سیکلتها اصلی ترین عوامل ایجاد تصادفات هستند زیرا این دو گروه تن به اجرای قوانین نمی دهند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اعلام اینکه بیشترین کشته‌شدگان حوادث رانندگی از ابتدای سال 90 تاکنون در زیر پلهای هوایی اتفاق افتاده است گفت: برخی پل‌های هوایی استانداردهای لازم را ندارند.

به گزارش مهر‏ سردار حسین رحیمی با بیان این که تلاش‌های خوبی برای احداث پل‌های مکانیزه انجام شده شده گفت: متاسفانه بسیاری از شهروندان با وجود مکانیزه شدن پل های عابر پیاده از آن استفاده نمی کنند. این در حالی است که از ابتدای سال 90 تا کنون بیشترین کشته شدگان و مجروحین تصادفات در زیر پلهای عابر پیاده اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به اینکه برخی از این پل ها استانداردهای لازم را ندارند که پلیس این موضوع را به مسئولان ذی ربط اعلام کرده است گفت: برخی شهروندان در هنگام استفاده از این پل ها دچار مشکل می شوند زیرا این پل ها به گونه ای طراحی شده که تردد برای کسانی که مشکل جسمی و حرکتی دارند دشوار است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران تاکید کرد: مشکل اصلی فقر قانونی برای برخورد با تخلفات عابرین پیاده است. آمارها نشان می دهد عابرین و موتور سیکلتها اصلی ترین عوامل ایجاد تصادفات هستند زیرا این دو گروه تن به اجرای قوانین نمی دهند.

سردار رحیمی با بیان اینکه باید بسترهای لازم برای برخود قانونی با عابرین پیاده متخلف فراهم شود گفت: صدور کارت ملی الکترونیک یکی از بسترهای مورد نیاز اعمال قانون است و پلیس مدتها است پیگیر اجرایی شدن قوانین برای عابرین پیاده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.