آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
371بازدید
۱

پخش «یوسف پیامبر» از تلویزیون افغانستان

پخش «یوسف پیامبر» از تلویزیون افغانستان
مجموعه تلویزیون یوسف پیامبر (ع) محصول سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به زودی از شبکه تلویزیون ملی افغانستان پخش می‌شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، این مجموعه تلویزیونی به کارگردانی فرج‌الله سلحشور که از مدتی پيش و پس از دوبله، همزمان با نمایش در سیمای جمهوری اسلامی ایران، پخش آن در شبکه «الکوثر» برای مخاطبان عرب‌زبان آغاز شده است، به زودی برای بینندگان افغانی نیز پخش می‌شود.

بنا بر اعلام مسئولان سیما فیلم، پخش مجموعه 45 قسمتی یوسف پیامبر از طریق شبکه جهانی «الکوثر» با استقبال فراوان مخاطبان در کشورهای عربی روبه‌رو شده است، به گونه‌ای که بسیاری از آنها از طریق ایمیل به شبکه «الکوثر»، ضمن ابراز رضایت از پخش این مجموعه تلویزیونی، خواستار پخش دیگر تولیدات نمایشی تلویزیونی ایرانی از طریق این شبکه شده‌اند.

پیش‌بینی می‌شود، پخش مجموعه تلویزیونی یوسف پیامبر(ع) که با نگاه به زندگی پیامبران الهی و محوری تاریخی مذهبی تهیه شده است، با توجه به سابقه استقبال تماشاگران افغانی از مجموعه‌های نمایشی ایرانی، در آن کشور با رضایت و استقبال روبه‌رو شود.


مجموعه تلویزیونی 45 قسمتی یوسف پیامبر(ع) به کارگردانی فرج الله سلحشور و با نگاهی به سیر زندگی حضرت یوسف از کودکی تا بزرگسالی با نقش‌آفرینی بازیگرانی چون جعفر دهقان، کتایون ریاحی، مصطفی زمانی، محمود پاک‌نیت در مرکز سیما فیلم تهیه و تولید شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۰۲ ۰۸:۴۳

از صدا و سیما به خاطر ساخت این سریال متشکرم!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.