آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4148بازدید

گاف تازه نامزد جمهوريخواهان

اين گونه اخبار که عمدتا از سوي جناح‌هاي رقيب و با فشارها و لابي‌هاي پنهاني صورت مي‌گيرد، در حالي رخ داده که تاکنون بيشترين رسوايي‌ها متوجه جمهوريخواهان شده است.

گاف تازه نامزد جمهوريخواهان

همزمان با رسوايي‌هاي اخير جمهوريخواهان در رقابت‌هاي انتخاباتي، خبرهاي جديدي در اين باره به گوش مي‌رسد.

به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناک» به نقل از «نيويورک تايمز»، اين گونه اخبار که عمدتا از سوي جناح‌هاي رقيب و با فشارها و لابي‌هاي پنهاني صورت مي‌گيرد، در حالي رخ داده که تاکنون بيشترين رسوايي‌ها متوجه جمهوريخواهان شده است.

بنا بر اين گزارش، در تازه‌ترين افتضاح مالي، مشخص شده است که بانک سرمايه‌گذاري فردي مک از سال 2005 تا يک ماه پيش و پيش از اعلام ورشکستگي، ماهانه مبلغ 15000 دلار به يکي از شرکت‌هاي متعلق به سناتور مک کين، کانديداي رياست‌جمهوري از حزب جمهوريخواهان مي‌پرداخته است.

اين خبر را  دو نفر از کساني که مستقيم در ارتباط با اين مسأله بوده‌اند، اعلام نموده‌اند و در حالي با اقبال گسترده دمکرات‌ها روبه‌رو شده که بسياري از مؤسسات مالي آمريکا، از جمله بانک ورشکسته فردي مک در پس پرده به زد و بندهاي مالي ـ سياسي با سياست‌پيشگان ايالات متحده اشتغال دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۰۴ ۱۵:۰۰

فکر کنم 15000 دلار اشتباه است چون همچین بانکی با پرداخت این مبلغ در ماه بعید است ورشکست شود

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۰۴ ۱۲:۳۳

از آقای مک کین پرسیدند:« چند ویلا دارید ؟»
ایشان گفت:« نمی دانم ! باید از معاونم بپرسم.»
جواب صحیح: هفت

من به این نتیجه رسیده ام که در امریکا قشر متوسط و فقیر جامعه برای اینکه وطن پرستی خود را ثابت کنند باید لباس جنگ به تن کرده و جان خود را به خطر بیاندازند؛ اما قشر پولدار فقط باید یک پرچم کوچولو روی کت خود بگذارد ! این آقای مک کین هم جزو قشر متوسط بود ولی حالا که یک همسر میلیون دارد کاسه داغتر از آش شده و می خواهد همه جا جنگ را بیاندازد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.