آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

استیلی:

باخت پرسپولیس را به عهده می‌گیرم

سرمربی پرسپولیس تهران ضمن پذیرفتن شکست تیم پرسپولیس مقابل مس کرمان در عین حال گفت: نبود برخی بازیکنان به دلیل مصدومیت و محرومیت بویژه عدم حضور علی کریمی از علت‌های شکست پرسپولیس مقابل مس کرمان نیز بود.

 ایرنا: حمید استیلی شامگاه شنبه پس از دیدار دو تیم مس کرمان و پرسپولیس تهران در کنفرانس خبری افزود: علی کریمی در اردوی تیم ملی مصدوم شده بود و ما نیز نمی‌توانستیم

نبود شش بازیکن خود را پنهان کنیم. 

وی اظهار داشت: با این وجود در نیمه نخست بازی پایاپایی را شاهد بودیم اما تیم مس کرمان از فرصت ۲۰ درصدی خود به گل رسید. 

وی ادامه داد: همچنین در نیمه نخست این دیدار موقعیت تک به تک گل را توسط «حسین بادامکی» از دست دادیم. 

استیلی خاطرنشان کرد: در نیمه دوم مس کرمان دفاعی کار می‌کرد و دل به ضد حملات بسته بود اما ما نیز علیرغم داشتن ضربات ایستگاهی متعدد و انجام تغییر تاکتیک نتوانستیم به گل برسیم. 

سرمربی تیم پرسپولیس تهران در ادامه با اشاره به اینکه هیچ اختلافی بین من و «سپهر حیدری» وجود ندارد، بیان کرد: در فوتبال گل زدن و گل خوردن همیشه وجود دارد اما حرمت‌ها باید حفظ شود. 

وی با اشاره به اینکه حیدری را من به پرسپولیس آوردم، گفت: باید احترام به بزرگتر‌ها و اخلاق در فوتبال رعایت شود. 

استیلی در ادامه در مورد حضور اولادی در ترکیب پرسپولیس افزود: 

 «مهرداد اولادی» تنها دو جلسه با ما تمرین کرده و آرام آرام به شرایط خوب خود نزدیک می‌شود. 

تیم پرسپولیس شامگاه شنبه در هفته دهم رقابت‌های لیگ بر‌تر با نتیجه یک بر صفر مقابل مس کرمان شکست خورد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.