آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2103بازدید

سه روز مختلف عيدفطر در عراق

عيدفطر امسال در عراق وضع عجيبي داشت به طوري که اهل تسنن روز سه شنبه، بعضي از مراجع شيعه روز چهارشنبه و آيت الله سيستاني روز پنجشنبه را عيدفطر اعلام کرده بودند.

در يک خبر ديگر شوراي رياست جمهوري عراق به رهبري جلال طالباني و با شرکت عادل عبدالمهدي و طارق الهاشمي قانون انتخابات شوراهاي استاني را که اخيراً از سوي پارلمان تصويب شده بود تاييد و امضا کردند. جلال طالباني با امضاي اين قانون پيشنهاد داد ماده پنجاه را به آن برگردانند. اين ماده حقوق سياسي اقليت ها را حفظ مي کند.

گفته مي شود در اين جلسه مسعود بارزاني رئيس منطقه کردستان عراق نيز حضور داشته است. قانون جديد اجراي انتخابات در تمام استان هاي عراق به استثناي سه استان کردستان (دهوک، اربيل و سليمانيه) و کرکوک را مجاز مي شمرد.

در يک تحول ديگر دو فرد انتحاري با بستن کمربند انفجاري، خود را در برابر نمازگزاراني که پس از نماز عيدفطر در حال ترک يکي از مساجد بغداد بودند منفجر کرده و 12 نفر را کشته و 30 نفر را مجروح کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.