آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
7بازدید

استاندار گيلان وعده داد:

مطالبات چايکاران پرداخت مي‌شود

در جلسه‌اي که با حضور رييس ستاد راهبردي چاي تشکيل شد و پيرو هماهنگي به عمل آمده با معاون اول رييس جمهور، مقرر شده 10 ميليارد تومان از مطالبات چايکاران پرداخت شود

مطالبات چايکاران پرداخت مي‌شود
استاندار گيلان گفت: از هفته آينده مطالبات چاي به چايكاران پرداخت مي‌شود.

به گزارش ايسنا، مهندس مهدي سعادتي گفت: در جلسه‌اي که با حضور رييس ستاد راهبردي چاي تشکيل شد و پيرو هماهنگي به عمل آمده با معاون اول رييس جمهور، مقرر شده 10 ميليارد تومان از مطالبات چايکاران پرداخت شود.

وي افزود: از شنبه هفته آينده اين پول به خزانه وزارت كشاورزي واريز مي‌شود و تا آخر هفته به چايكاران پرداخت خواهد شد.

وی با يادآوري اين‌که کار خريد تضميني برگ سبز چاي از ارديبهشت ماه آغاز شد، گفت: با همکاري بانک سپه و توزيع عابربانک بين همه چايکاران گيلاني و مازندراني، تا نيمه مردادماه قسمتي از مطالبات کشاورزان پرداخت شد.

وي تصريح كرد: طي سال جاري چندین شرکت خصوصي براي خريد چاي خشک کارخانه‌هاي چاي سازي اعلام آمادگي کرده و با عقد قرارداد مستقيم با اين کارخانه‌ها، مشغول خريد چاي خشک توليدي شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.