رضا رویگری بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص شایعه تعرض به یک دختر جوان که منجر به خودکشی آن شده است را تکذیب کرد و گفت: پس از انتشار این خبر بسیاری از مطبوعات با من تماس گرفتند در حالیکه این موضوع به من مربوط نمی شود و چنین چیزی وجود ندارد.
به گزارش آریا وی ادامه داد: چند دهه در سینمای ایران فعالیت کرده ام این در حالی است که هیچ مورد اخلاقی از من نمی توان یافت.
رویگری تاکید کرد: کلیپ های زیادی برای تخریبم ساخته و منعکس شد اما سازندگانشان نتوانستند در این اتفاق موفق باشند.
این بازیگر متذکر شد: اگر چنین اتفاقی توسط بنده صورت گرفته بود، مطمئنا صدا و سیما اجازه فعالیت به من را نمی داد.
گفتنی است که مدتی پیش مطلبی با عنوان "گزارش تکان دهنده از پشت صحنه سینما!" منتشر شد و خبر از خودکشی دختر 20 ساله که به منظور نوشتن زندگی نامه یکی از بازیگران معروف تلویزیون و سینما به محل دفتر کار او رفته که مورد تعرض قرار می گیرد و در نهایت دست به خودکشی می زند، را اعلام کرد.
همچنین معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی ناجا در خصوص انتشار این خبر، گفت: تا کنون پرونده ای تحت عنوان "خودکشی دختری به دلیل آزار و اذیت هنر پیشه معروف" به پلیس آگاهی واصل نشده است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1390/08/28
پاسخ

از اطرافیان احمدی بیشتر از این انتظار نیست

کاربر مهمان -> 1390/08/28
پاسخ

پس چرا یقه نویسنده این مطلب رو نمی گیرین؟ بگید مدارکش رو بیاره و اگر دروغ گفته باید مجازات بشه. جامعه که عرصه تهمت و تکذیب نیست

کاربر مهمان -> 1390/08/28
پاسخ

کیهان باید پاسخ دهد

بلو توث از قهوه تلخ -> 1390/08/28
پاسخ

بابا بیچاره در فیلم بوتیک نقش اینجور ادما رو بازی کرده حتما کی توهم زده که این فیلم نیست و واقعیه

کاربر مهمان -> 1390/08/28
پاسخ

اینهم مثل صادق صبا و پونه قدوسی تکذیب میکنه .

مجی -> 1390/08/29
پاسخ

وقتی به تمام مسئولین مملکتی انگی زده میشود و با سکوت معنادار قوه قضائیه روبه رو میشویم فرهنگ تهمت بزن وحالشو بگیر باب میشود

کربلایی باربد -> 1390/08/29
پاسخ

تو هم آبروی هر چی مرد بود بردی !

ایشالا گربه است -> 1390/08/29
پاسخ

چقدر دلایل محکمه پسند هستند کاش همه شایعات رو با این دلایل می‌شد تکذیب کرد راستی چرا خبرنگارا مستقیم اومدن سراغ آقا رضای کیسان ابو عمره

کاربر مهمان -> 1390/08/29
پاسخ

سلام به جای غیراخلاقی کلمه اخلاقی عنوان شده است لطفا تصحیح بفرمایید .در غیر این صورت معنی جمله دقیقا بر عکس است.

کاربر مهمان -> 1390/08/29
پاسخ

یعنی؟؟

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین