آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

استعفای دولت مصر پذیرفته شد

پس از انتشار خبر پذیرش استعفای دولت شرف سراسر میدان التحریر را شادی و شور فراگرفت

دولت مصر به نخست وزیری عصام شرف استعفا کرد.

به گزارش خبرنگار فارس در قاهره، "عصام شرف" نخست وزیر دولت مصر، عصر امروز و بعد از نشست کمیسیون اداره بحران مصر، استعفای خود را به شورای نظامی حاکم بر مصر تقدیم کرد و شورای عالی نظامی مصر دقایقی پیش استعفای دولت موقت مصر را پذیرفت.
 
پس از انتشار خبر پذیرش استعفای دولت شرف سراسر میدان التحریر را شادی و شور فراگرفت.

محمد حجازی، سخنگوی رسمی دولت موقت مصر امروز بعد از ظهر با شرکت در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: عصام شرف، نخست وزیر دولت مصر امروز بعد از ظهر استعفای خود را به شورای عالی نظامی این کشور تقدیم کرد.

وی علت استعفای دولت شرف را شرایط سختی عنوان کرده بود که کشور با آن مواجه است و کار در این شرایط و ادای وظایف دولت را با مشکل مواجه می‌کند.

بنابر اظهارات سخنگوی دولت مصر که دولت شرف از حوادث چند روز اخیر جاری در میدان التحریر و دیگر میدان‌های عمومی که صدها کشته و مجروح از خود برجای گذاشته است، ابراز تاسف می‌کند.
 
براساس آخرین اخبار رسیده تعداد کشته‌های درگیری‌های میدان التحریر قاهره به 23 نفر افزایش یافته و تنها امروز 72 نفر در اثر این درگیری‌ها مجروح شده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.