آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
307بازدید

مالكي وارد نجف اشرف شد

دعيبل به جزئيات بيشتري از محتواي ديدار مالكي با آيت‌الله سيستاني اشاره‌اي نكرد ولي گفت انتظار مي‌رود كه نخست وزير عراق پس از ديدار با آيت‌الله سيستاني با شركت در يك كنفرانس مطبوعاتي به بيان موضوعات مورد بحث با در اين ديدار بپردازد.

نخست وزير عراق براي ديدار و گفتگو با آيت‌الله سيستاني از مراجع شيعيان عراق درباره جديدترين تحولات مربوط به عراق از جمله امضاي توافقنامه امنيتي با آمريكا، صبح امروز وارد نجف اشرف شد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري البراثا، "احمد دعيبل "رئيس دفتر معاون استاندار نجف گفت: نوري المالكي نخست وزير عراق صبح امروز وارد نجف شد تا آيت الله سيستاني را در جريان جديدترين تحولات سياسي اين كشور از جمله توافقنامه امنيتي كه قرار است بين عراق و آمريكا به امضا برسد، قرار دهد.
دعيبل به جزئيات بيشتري از محتواي ديدار مالكي با آيت‌الله سيستاني اشاره‌اي نكرد ولي گفت انتظار مي‌رود كه نخست وزير عراق پس از ديدار با آيت‌الله سيستاني با شركت در يك كنفرانس مطبوعاتي به بيان موضوعات مورد بحث با در اين ديدار بپردازد.
پيش از اين مراجع ديني با امضاي توافقنامه امنيتي با آمريكا به شدت مخالفت كردند. آيت‌الله سيستاني از مراجع شيعيان عراق در اين زمينه به نوري المالكي نخست وزير عراق توصيه كرد،توافقنامه امنيتي را تا زماني كه تضمين كننده حقوق ملت عراق و حاكميت اين كشور نباشد، امضا نكند.

اين مرجع بانفوذ عراق خطاب به مالكي گفت: من نمي‌خواهم كه اين دست ، توافقنامه‌اي را امضا كند كه لكه ننگي در تاريخ عراق باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.