میلان شانس صدرنشيني را از دست داد
شاگردان الگري با تساوي مقابل بولونيا دو امتياز ارزشمند را از دست دادند و ممکن است در پايان فصل حسرت آن را بخورند.
ورزش سه - در ادامه هفته پانزدهم سری آ ایتالیا میلان در حالی در زمین بولونیا به مصاف این تیم رفت که می توانست با کسب یک پیروزی به صدر جدول صعود کند.
در این دیدار که در حضور نزدیک به 20 هزار تماشاگر ورزشگاه خانگی بولونیا برگزار شد مارکو دی وایو مهاجم بولونیا در دقیقه 11 تیمش را یک بر صفر پیش انداخت.
اما تنها 5 دقیقه بعد سیدورف نتیجه را به تساوی کشاند. نیمه نخست با تساوی دو تیم به پایان رسید اما در نیمه دوم بازی زلاتان ابراهیموویچ در دقیقه 71 بازی از روی نقطه پنالتی گل دوم میلان را به ثمر رساند.
اما در دقیقه 73 بازی الساندرو دیامانتی مهاجم بولونیا دروازه مارکو آملیا را باز کرد تا بار دیگر نتیجه تساوی کشیده شود و میلان شانس صعود به صدر جدول را از دست بدهد.
یوونتوس صدر نشین فعلی رقابتها فردا شب در دیداری حساس به مصاف رم خواهد رفت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.