آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

جزییاتی از جلسه غیرعلنی مجلس

جلسه غیر علنی امروز مجلس به درخواست مسوولین وزارت کشور برای ارائه توضیحاتی در مورد رایانه‌ای شدن انتخابات مجلس برگزار شد‌.

عضو هیات رییسه مجلس با حضور در جمع خبرنگاران به تشریح جزییاتی از جلسه غیر علنی امروز پرداخت.

به گزارش ایلنا، محسن کوهکن گفت: این جلسه به درخواست مسوولین وزارت کشور برای ارائه توضیحاتی در مورد رایانه‌ای شدن انتخابات مجلس برگزار شد‌.

وی افزود: در این جلسه تعدادی از نمایندگان در مورد اشکالات وایرادات وارد به سیستم رای گیری رایانه‌ای مسایلی را مطرح کردند که صولت مرتضوی معاون سیاسی وزیر کشور در این زمینه پاسخ‌هایی را مطرح کرد.

نماینده لنجان ادامه داد: در انتهای این جلسه مجلس شورای اسلامی مباحث را جمع بندی کرد، قرار بر این شد هیاتی ۷ نفره از نمایندگان با برگزاری جلسات با مسوولین کشور ابهامات موجود در این زمینه را بررسی کند و ضریب اطمینان برگزاری انتخابات را بالا ببرند و بهانه به دست افراد بهانه جو ندهند.

محسن کوهکن در ادامه سخنان خود با اشاره به یکی از برنامه‌های صداوسیما که در آن صورت یکی از نمایندگان را شطرنجی کرده بود، گفت: ما این برنامه را نپسندیدیم و به دلیل اینکه معمولا صورت افراد خاص در برنامه‌های تلویزیون شطرنج ‌می‌شود در شان نمایندگان نبود و این مصاحبه ‌می‌تواند در قالب مصاحبه تلفنی یا پخش صوت افراد باشد.

وی تاکید کرد: به نمایندگان توصیه کردیم تا زمانی که این برنامه تغییر روش نداده است در این برنامه حاضر نشود.

کوهکن خاطرنشان کرد: ریاست مجلس در برخورد با این مسایل سیاست اقناعی است و هیات رییسه در ابتدا توضیح ‌می‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.