آخرین خبرعلیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر شد
1842بازدید

نايب رئيس فدراسيون فوتبال: كوتاهي از ما نبود

نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: اينكه مسوولان AFC تهديد به عدم ورود دوربين‌‏هاي تلويزيوني به ورزشگاه آزادي كرده‌‏اند، به هيچ وجه به فدراسيون فوتبال مربوط نمي‌‏شود.

مهدي تاج در گفت و گو با ايلنا، ‌‏افزود: مسوولان صدا و سيما بايد قبل از اينكه كار به اينجا كشيده شود با شركت (WSG) حامي مالي و تبليغات مسابقات قرارداد منعقد مي‌‏كردند اما متاسفانه اين امر تا به امروز انجام نشده است تا مسوولان (AFC) اولتيماتوم دهند كه اين بازي بايد بدون حضور دوربين‌‏ها برگزار شود.

وي ادامه داد:‌ مسوولان فدراسيون فوتبال تمام تلاش خود را انجام مي‌‏دهند تا پس از مذاكره با مسوولان صدا و سيما و مديران شركت (WSG) هر چه سريعتر اين مشكل را برطرف كنند.
تاج اضافه كرد:‌‏ مذاكرات در اين زمينه ادامه دارد و روابط بين‌‏الملل فدراسيون فوتبال مذاكرات خود را همچنان پيگيري مي‌‏كنند.

ديدار تيم هاي ايران و كره‌‏شمالي فردا ساعت 17 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌‏شود و اگر مسوولان فدراسيون فوتبال و صدا و سيما نتوانند با شركت حامي اين مسابقات (WSG) قرارداد ببندد. هواداران فوتبال نمي‌‏توانند اين مسابقه را از تلويزيون تماشا كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.