آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

آغاز واگذاری سیمکارت نسل سوم

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اپراتور سوم آخرین فناوری تجاری که در جهان در حال بهره برداری است را وارد ایران کرده است، گفت: دسترسی به اینترنت، تماس تصویری، سرویس MMS و SMS از جمله قابلیت های این سیم کارت ها خواهد بود که در 3 نوع دائمی، اعتباری و دیتا ارائه می شود.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: تا پایان سال شبکه شهر تهران نیز تحت پوشش نسل سوم موبایل قرار می گیرد و پیش بینی می شود طی 5 سال آینده این اپراتور بتواند هزینه های خود را برگرداند و به سوددهی برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر رحمت الله حافظی - مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی صبح امروز در مراسم واگذاری سیم کارتهای نسل سوم تاکید کرد: از امروز سیم کارتهای این اپراتور با نام تجاری رایتل به افرادی که در کرج ثبت نام کرده اند واگذار می شود.

وی با بیان اینکه تا کنون 10 هزار نفر در کرج پیش ثبت نام اولیه خرید سیم کارت های رایتل را انجام دادند، اضافه کرد: این افراد از امروز می توانند با تکمیل پرونده خود ظرف 72 ساعت کاری این سیم کارتها را دریافت کنند.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اپراتور سوم آخرین فناوری تجاری که در جهان در حال بهره برداری است را وارد ایران کرده است، گفت: دسترسی به اینترنت، تماس تصویری، سرویس MMS و SMS از جمله قابلیت های این سیم کارت ها خواهد بود که در 3 نوع دائمی، اعتباری و دیتا ارائه می شود.

حافظی تاکید کرد: هم اکنون پوشش صد در صدی این شبکه در کرج کامل بوده و سایر شهرداری ها در صورت همکاری در نصب آنتن های این اپراتور، در اولویت راه اندازی شبکه قرار می گیرند.

وی در مورد تعرفه های استفاده از سیم کارتهای نسل سوم رایتل نیز گفت: نرخ مکالمه با این سیم کارتها برای هر دقیقه 555 ریال در این شبکه، 625 ریال برای ارتباط با سایر شبکه ها خواهد بود. همچنین نرخ تماس تصویری از طریق این اپراتور 1495 ریال، نرخ سرویس پیام چند رسانه ای MMS برای 300 کیلوبیت 400 ریال و سرعت دسترسی به اینترنت این اپراتور برای کاربران خانگی 125 کیلوبیت بر ثانیه و برای اشخاص حقوقی 3 مگابیت بر ثانیه قابل استفاده خواهد بود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه عملیات راه اندازی شبکه نسل سوم با شهرستان کرج آغاز شده است، تاکید کرد: آمادگی آن را داریم که هر شهری اعلام آمادگی خود را بر اساس فضایی که برای نصب آنتن در اختیار ما قرار می دهد این شبکه را راه اندازی کنیم.

وی گفت: تا پایان سال شبکه شهر تهران نیز تحت پوشش نسل سوم موبایل قرار می گیرد و پیش بینی می شود طی 5 سال آینده این اپراتور بتواند هزینه های خود را برگرداند و به سوددهی برسد.

حافظی در مورد تاخیر در راه اندازی شبکه اپراتور سوم، گفت: این تاخیر ابعاد مختلفی دارد که لازم نیست به آن پرداخته شود چرا که باید برای بسته های فرهنگی و امنیتی این اپراتور پیش بینی هایی صورت می گرفت.

وی تاکید کرد که با شهرداری تهران نیز به تفاهم رسیده ایم که تا پایان سال این شبکه در تهران نیز راه اندازی شود، اضافه کرد: هم اکنون امکان تحویل چندین برابر این سیم کارتها را نسبت به پیش ثبت نام انجام شده در کرج داریم و پیش بینی می کنیم در بهمن ماه بتوانیم این سیم کارت ها را بروز تحویل دهیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمداقایی۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۷:۵۵

ما رو باش دلمونوواسه چی خوش کرده بودیم

امیر۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۷:۳۱

سلام
با توجه به اینکه وضعیت موبایل در حال حاضر کاملاً اشباع است، این اپراتور اگر در قیمت ها کاملا رقابتی و ایجاد سرویس های تازه اقدامی نکند، به سرنوشت تالیا دچار می گردد.

محمد۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۷:۲۹

هم گرونه هم باسه کاربر حقیقی 125 خیلی کمه

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۶:۱۳

با این حساب بنده هیچ علاقه ای نسبت به خرید این سیمکارت ندارم. به دلیل: 1. با اینکه ساکن کرج هستم ولی نبود پوشش سراسری مشکل بزرگیه. 2. به جز مکالمه تصویری که عملا مورد استفاده نباید باشه مزیت دیگه ای نداره. 3. تنها مورد استفاده دیتا بود که هم سرعت و هم قیمت با ایرانسل برابری میکنه.
لطفا روابط عومی رایتل مزیت های این اپراتور رو نسبت به ایرانسل تشریح کنه.

مهدي۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۴:۵۲

خيلي مسخره است، سرعت كاربران خانگي 128؟ اين كه شد همون EDGE ايرانسل كه نسل دوم محسوب ميشه.

فريدون۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۴:۳۶

مبارك است انشاالله

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۴:۰۹

قیمت؟

shaahin۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۳:۵۳

بازم واسه کاربران خونگی 125 کیلوبیت !؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۳:۳۴

این تکنولوژیها که نوشتین دیگه آخرین تکنولوژی محسوب نمیشن.

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۳:۱۹

يعني هر دقيقه مكالمه تصويري 11 سنت مي شودبنظرم خيلي گران است.اگر نيم اين مبلغ هم بود نمي خريدم.

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۲:۵۴

برای کاربران خانگی 125 کیلوبیت بر ثانیه ?!!
چرا?
برای چه?

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۸:۰۹

میشه مثل ADSL با کارت دانشجویی و ... بیشتر از 128 گرفت ؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۱۹ ۱۶:۴۵

معلوم نيست با اين وضع آيا جذابيتي براي مردم داره؟
بنظر من اگر اينترنت پرسرعتش رو فاكتور بگيريم ديگه هيچ حرفي براي گفتن نداره !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.