زن معلول ماساژور تيم پارالمپيك شد
زن انگليسي كه از داشتن دو دست محروم است، ماساژور تيم پارالمپيك اين كشور شد.
ايسنا، «سو كنت» كه به طور مادرزادي از ناحيه دو دست معلول است توانست به آرزويش كه ماساژوي تيم پارالمپيك بود، دست پيدا كند.
«سو كنت» كه پيش از اين نيز اقدام به ماساژ افراد ميكرده، اين توانايي را دارد با استفاده از پاهايش افراد را ماساژ دهد.
«سو» كه صاحب دو فرزند است، گفت: هميشه آرزو داشتم در مسابقات ورزشي كه در سطح بالا برگزار ميشود، مشاركت داشته باشم و تنها ماساژور در انگليس است كه ميتواند با پاهايش اين كار را انجام دهد.
اين زن 49 ساله همچنين توانايي دارد تا كارهايي را كه افراد ديگر با استفاده از دستهايشان انجام ميدهند، به آساني با پاهايش انجام دهد.
به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه ديليميل، سو با بيان اينكه هيچوقت سعي نكرده اين مشكلش را از ديگران پنهان كند، گفت: ميتوانم با پاهايم نظافت كنم و غذا بپزم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.