آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4167بازدید

اجراي قانون كاهش مدت سربازي

تمامي بررسي‌هاي کارشناسي درباره اين طرح انجام شده و ستاد کل نيروهاي مسلح، با اشراف به تمامي شرايط و با در نظر گرفتن تمامي مباحث امنيتي، اين قانون را به تصويب رسانده است.

سردار محمدجواد زاده‌ کمند رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا اظهار كرد: بر اساس قانون مصوب ستاد کل نيروهاي مسلح، از پايان آبان ماه امسال، قانون کسر خدمت سربازي اعمال خواهد شد.

به گزارش ايسنا ، سردار زاده‌ کمند افزود: مصوبه مذكورکه توسط ستاد کل نيروهاي مسلح به تصويب رسيده بود، به تمامي ادارات تابعه ابلاغ شده است و براساس زمان‌بندي مشخص شده از آبان ماه امسال لازم‌الاجراست.

رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا گفت: تمامي بررسي‌هاي کارشناسي درباره اين طرح انجام شده و ستاد کل نيروهاي مسلح، با اشراف به تمامي شرايط و با در نظر گرفتن تمامي مباحث امنيتي، اين قانون را به تصويب رسانده است.

زاده‌کمند احتمال انجام تغييرات در اين قانون توسط مجلس و يا ساير نهادهاي ذي‌صلاح دولتي را رد کرد و افزود: تصميم‌گيري‌هاي مربوط به مدت زمان خدمت سربازي و کاهش و افزايش آن، به عهده ستاد کل نيروهاي مسلح است و اين ستاد درباره تنظيم اين قانون با تمامي مراجع و سازمان‌هاي مسوول مشورت کرده و هماهنگي‌هاي لازم حاصل شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۳۰ ۱۴:۱۳

با سلام
باور كنيد بازهم بايد كمتر بشه. 6ماه كافيه. . يا حق

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۳۰ ۰۹:۵۵

تورا به خدا یک فکری هم به حال متاهلین بکنید و لااقل زمان خدمتشان را به نصف کاهش دهید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.