آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
354بازدید

محروميت دو جلسه‌اي براي جيلاردينو

در پي استفاده از دست، سازمان ليگ فوتبال ايتاليا محروميت دو جلسه‌اي براي آلبرتو جيلاردينو را در نظر گرفت.

به گزارش ايسنا، مهاجم باشگاه فيورنتينا در ديدار روز يكشنبه اين تيم برابر پالرمو با استفاده از بازوي خود توپ را وارد دروازه حريف كرد كه اين مساله از ديد داور مخفي ماند.

اما، پس از مشاهده شواهد تصويري و نوار فيلم بازي، مشخص شد كه جيلاردينو اين گل را در دقيقه 19 به ثمر رسيد با دست خود وارد دروازه كرد.

در همين حال مائوريتزيو زامپاريني رييس باشگاه پالرمو كه تيمش بازي را سه بر يك به فيورنتينا واگذار كرد، گفت: جيلاردينو بايد پنج بازي محروم مي‌شد. او حتي از به ثمر رساندن گل خوشحالي كرد، باور نكردني است.

با توجه به محروميت در نظر گرفته شده براي جيلاردينو، مهاجم پيشين ميلان ديدار تيمش برابر اينتر (چهارشنبه) و سيه‌نا (يكشنبه) را از دست مي‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.