آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

ذخاير ارزي روسيه کاهش يافت

میزان ذخایر ارزی روسیه تا اول آوریل امسال به پانصد و سیزده میلیارد و چهارصد و نود و یک میلیون یورو رسید و این در حالی است که رقم این شاخص تا اول ماه مارس پانصد و سیزده میلیارد و نهصد و هفتاد و هشت میلیون دلار بود.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری ریانووستی از مسکو، مقایسه این ارقام نشان می دهد که میزان ذخایر ارزی روسیه در این فاصله زمانی از نظر درصدی نه دهم درصد و از نظر رقمی چهارصد و هشتاد و هفت میلیون دلار کاهش یافته است.

میزان ذخایر ارزی روسیه درماه فوریه گذشته نیز حدود هشت میلیارد و ششصد میلیون دلار معادل یک ممیز هفت دهم درصد کاهش یافته بود.

بیشترین میزان ذخایر ارزی روسیه در ماه اوت سال دو هزار و هشت به ثبت رسید که رقم آن پانصد و نود و هشت میلیارد دلار بود .

اما در فاصله زمانی که بحران مالی در این کشور به وجود آمد یعنی تا اواسط ماه مارس سال دو هزار و نه، میزان ذخایر ارزی روسیه به سیصد وهفتاد و شش میلیارد دلار رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.