آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

ادامه تنش در روابط آمریکا و چین

یک مقام وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اظهارات دیروز مقامات چین گفت: آمریکا هیچ قصد و نیتی برای عذرخواهی از چین در مورد حمایت از فعال سیاسی چینی که به سفارت آمریکا در پکن پناهنده شد ندارد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری کیودو، "مارک تونر" در واکنش به تقاضای دولت چین برای عذرخواهی آمریکا به خاطر پناه دادن به یک فعال سیاسی مخالف چین که از نگاه چینی‌ها دخالت در امور داخلی این کشور تلقی شده است گفت: ما اقدامات خود را در این مورد کاملا قانونی می‌دانیم و این مساله در راستای ارزش‌های حقوق بشری آمریکا است.

روز گذشته وزارت خارجه چین آمریکا را متهم به دخالت در امور داخلی چین کرد و خواستار عذرخواهی در این زمینه شد.

این درحالیست که سفر «هیلاری کلینتون» به چین به شدت تحت تأثیر فرار یک فعّال نابینای چینی که هفته گذشته از حبس خانگی در چین گریخت و پناهنده سفارت آمریکا شد، قرار گرفته است.

این فعال نابینا که «چن گوانگ‌چنگ» نام دارد هفته گذشته توانست از حبس خانگی فرار کند و پناهنده سفارت آمریکا شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.