آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

برخورد پلیس با تخلفات داخل خودروها

رئیس پلیس کشور با اعلام اینکه خودرو طبق قانون حریم شخصی نیست گفت: با بدحجابی و کشف حجاب در خودرو برابر قانون برخورد می‌شود.

سردار اسماعیل احمدی مقدم در گفتگو با مهر اظهار داشت: براساس قانون خودرو حریم شخصی نیست و قانونگذار هیچگاه آن را حریم شخصی افراد معرفی نکرده است لذا پلیس برابر قانون با تخلفات اخلاقی و اجتماعی که درون خودروها رخ می دهد برخورد می‌کند.

وی ادامه داد: تخلفاتی که در خودروها روی می دهد جرم مشهود است و تا زمانیکه قانونگذار خودرو را حریم شخصی نداند با آن برخورد می شود.

فرمانده ناجا تاکید کرد: پلیس اکنون با کشف حجاب و حمل حیوانات برابر قانون در طرح امنیت اجتماعی برخورد می کند.

رئیس پلیس کشور با اعلام اینکه برخی مدعیند شیشه های خودرو را دودی می کنیم تا فردی نتواند داخل خودرو را نگاه کند گفت: دودی کردن شیشه به صورتی که دیدن داخل آن برای ماموران امکان پذیر نباشد نیز تخلف محسوب شده و با متخلفان برخورد می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.