آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

تخلف 5 میلیارد دلاری دولت‌

موسی الرضا ثروتی از برداشت پنج میلیارد دلاري دولت از منابع صندوق توسعه ملی خبر داد كه اين امر بر خلاف اساسنامه صندوق است.

به گزارش ایلنا، نماینده مردم بجنورد در مجلس نهم، با تأکید بر اینکه صندوق توسعه ملی، محلي برای تامين اعتبارات مورد نياز توسعه اقتصادي کشور و منبعي متعلق به بخش خصوصی و غیردولتی است، اظهار داشت: متأسفانه خبردار شده‌ایم که دولت طی روز‌های گذشته حدود پنج میلیارد دلار بر خلاف قانون از محل این صندوق برداشت کرده است.

این نماینده مجلس نهم، برکناری قربانی و انتصاب فرزین بر صندوق توسعه ملی با حفظ سمت را غیر طبیعی خواند و گفت: قربانی، رئیس سابق هیأت عامل صندوق توسعه ملي، تنها از زمان تأسیس این صندوق تا چند روز گذشته عملکرد مطلوبی در این زمینه داشت و در این مدت صندوق را در مسیر اهدف تعیین شده هدایت کرده بود.

وی از ایجاد وقفه در اجرای اهداف صندوق در پی برکناری قربانی خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.