مسابقات تنیس ویمبلدون- بانوان
سرنا ویلیامز قهرمان شد
تنیسور آمریکایی توانست عنوان قهرمانی رقابتهای ویمبلدون در بخش بانوان را به خود اختصاص دهد.
به گزارش خبرگزاری فارس، سرنا ویلیامز شب گذشته در فینال رقابتهای انفرادی برای کسب پنجمین قهرمانی خود در ویمبلدون و چهاردهمین گرند اسلم به مصاف آگنیسزکا رادوانسکا رفت. این اولین قهرمانی وی در رقابتهای گراند اسلم پس از مدتها دوری از میادین به دلیل مصدومیت و بیماری بود.
ویلیامز، سید ششم مسابقات در مرحله اول و دوم مسابقات ژنگ جی و یاروسلاو شودوا را از پیش رو برداشت و در یک چهارم مقابل پترا کویتووا، سید چهارم به برتری رسید.
پیروزی بانوی آمریکایی مقابل ویکتوریا آزارنکا، سید دوم مسابقات در مرحله نیمهنهایی وی را به فینال رساند تا برای کسب قهرمانی به مصاف رادوانسکا برود.
سرنا ویلیامز در فینال با نتیجه 6 بر یک، 7 بر 5، 6 بر 2 رادوانسکا را مغلوب کرد و جام قهرمانی را بالای سر برد.
رادوانسکا که در مکان سوم ردهبندی برترینها قرار دارد فردا با اعلام رنکینگ جدید تنیس بانوان به رده دوم صعود خواهد کرد و آزارنکا صدرنشین خواهد شد.
سرنا در کسب بیشترین عنوانهای قهرمانی ویمبلدون به رکورد خواهرش ونوس رسید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.