آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
3بازدید
۰

گرانی نهادهای کشاورزی عامل کاهش تولید داخلی

نماینده مردم قزوین ، آبیک و البرز در مجلس ، گفت: توسعه اقتصادی هر کشوری به کارایی و ترکیب بهینه بخش‌ کشاورزی،‌ بستگی دارد، توجه به بخش کشاورزی به‌ عنوان یکی از عوامل مهم استقلال اقتصادی کشور،از ضروریات پیشرفت و توسعه در هر جامعه‌ای به شمار می‌آید و این در حالی که گرانی نهاده های کشاورزی کشاورزان را با مشکلات بی شماری روبرو کرده است

سید مرتضی حسینی در گفت‌و گو با خانه ملت، افزود: غذا به عنوان اساسی ترین نیاز بشر، در نگاه اولیه برای تأمین و تهیه آن،ماهیتی کشاورزی و مزروعی دارد ، لیکن برای برانگیختن عزم و اراده ملی تأمل و تعمق در آن را می‌طلبد.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرزدر مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد : صنعت کشاورزی دربرگیرنده توده عظیمی از نیروهای انسانی است واز این رو پیشرفت صنعت کشاورزی موجب  خواهد شد که  نرخ بیکاری استان قزوین  به نحو چشمگیری کاهش یابد.

وی ادامه داد: برنامه ریزی صحیح جهت توسعه و حمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی می تواند محصولات کشاورزی را که مقادیر انبوهی ازآنها در طول زمان برداشت، حمل و نقل، انبار داری و عرضه از بین می رود ، به ارزش افزوده تبدیل کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، یاد آورشد: صنعتی شدن کشاورزی و خروج از تولید معیشتی به اقتصادی، راهکاری جز استفاده از دانش و تکنولوژی ندارد و این امر نیز صرفاً با استفاده و بهره گیری از محصولات صنعتی سازگار به عنوان یکی از عوامل پایه در تولید محصول کشاورزی میسر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.