آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

اسپيکر با الهام از اریگامی +عکس

اين محصـول جالب به راحتي در جيب کاربران جاي مي‌ گيـرد و توسط سيستـم بلوتوث کار مي ‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، اریگامی، هنر و اندیشه تا کردن کاغذ یا صفحاتی از جنس پلاستیک، فلز و مواد دیگر برای خلق شکل های مختلف است که نه بریدن می خواهد و نه احتیاجی به استفاده از چسب دارد. در حقیقت اریگامی، یک جلوه هنری از تغییر شکل است.

این هنر، کم کم به عرصه سخت افزارهای رایانه ای نیز راه پیدا کرده و شرکت های بزرگ این عرصه برای معرفی و ساخت محصولات خود به سراغ آن رفته اند. آخرین نمونه از این محصولات، یک اسپیکر با الهام از اریگامی است که توسط یک هنرمند چینی طراحی شده است.

اين محصـول جالب که کاملا سبک و قابل حمل است به راحتي در جيب کاربران جاي مي‌ گيـرد و توسط سيستـم بلوتوث کار مي ‌کند.



نکته جالب در طراحی و ساخت این اسپیکر آن است که کاربران به راحتي مي‌توانند آن را به اشکال مختلف مکعبـي، مارپيچ و يا مسطح درآورده و از آن استفاده کنند. البته در حالت مکعبي بهترين کيفيـت صداي بم به دليل خالي بودن فضاي اسپيکر ايجاد مي ‌شود.

جنس اين اسپيکر نیز آلومينيوم با روکشي از کروم است که ماندگاری خوبی به آن می دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.