آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
4بازدید
۰

پاکستان خواستار مبادله پایاپای برنج با ایران شد

دبیر سازمان تجارت فدرال پاکستان با استقبال از پیشنهاد مبادله پایاپای برنج با ایران تاکید کرد صادرکنندگان پاکستانی باید از فروش برنج‌های قلابی یا زیراستاندارد خودداری کنند.

منیر قرشی دبیر سازمان تجارت فدرال پاکستان با اشاره به پیشنهاد سازمان صادرات برنج این کشور مبنی بر مبادله پایاپای برنج با ایران گفت که به این پیشنهاد رسیدگی خواهد کرد.

به گزارش فارس به نقل از دیلی تایمز، وی با تایید بر اینکه مشکلاتی در تبدیل ارز با ایران به علت تحریم‌ها وجود دارد، تاکید کرد: پیشنهاد معامله پایاپای سازمان صادرات برنج پاکستان بررسی خواهد شد.

دبیر سازمان تجارت پاکستان با اطمینان‌بخشی از حمایت کامل از سازمان صادرات برنج پاکستان برای رفع مشکلات آنها گفت: اتحاد تاجران نقش مهمی در تقویت یک بخش و تضمین پیشرفت آن بازی می‌کند.

وی افزود: قدم‌های مناسبی برای از بین بردن شرایط صادرات برنج برخواهد داشت. همچنین طرح پیشنهادی معامله پایاپای با ایران را که می‌تواند بازار بزرگی برای برنج ایران باشد، بررسی خواهد کرد.

این مقام پاکستانی با درخواست از صادرکنندگان برای توجه به بازارهای بالقوه مانند عراق و دیگر کشورها برای افزایش صادرات برنج این کشور، گفت: عراق قطعا بازاری بزرگ برای برنج پاکستان است اما صادرکنندگان باید عواملی را که سبب بدنام شدن کشور می‌شود مانند فروش برنج‌های قلابی یا زیر استاندارد کنترل کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.