آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

چند نرخي بودن ارز فسادآور است

دبيركل خانه صنعت و معدن ايران با اشاره به اين‌ كه صنايع با چندنرخي بودن ارز موافق نيستند، گفت: اميدواريم تجربيات تلخ دهه 60 در مورد نرخ ارز تكرار نشود چرا كه چندنرخي بودن ارز فسادآور و رانت‌زا است.

محسن شركا با اشاره به اين‌كه هنوز بازخوردي درباره اولويت‌بندي اعلام شده از سوي سازمان توسعه تجارت مبني بر اختصاص ارز مرجع به صنايع نداشتيم، گفت: بايد چند روز ديگر نيز بگذرد تا مشخص شود كه ‌آيا اين اولويت‌بندي موثر بوده يا خير.

به گزارش ایسنا، او با بيان اين‌كه‌ ارز هم‌اكنون سه نرخي است، افزود: بايد به سمتي تك نرخي شدن ارز برويم. در كشورهاي ديگر نرخ ارز روانه حداكثر يك دهم درصد نوسان دارد.

دبيركل خانه صنعت و معدن ايران درباره تعطيل بودن بسياري از خانه‌هاي صنعت و معدن در استانهاي كشور عنوان كرد: اين موضوع را قبول دارم و دليل آن بيشتر به دليل عملكرد بخش خصوصي و خودمان است.

شركا با اشاره به اين‌كه براي رسيدن به جامعه مدني نيازمند تشكيل انجمنها و تشكلهاي بخش خصوصي هستيم، افزود: هم‌اكنون در راه رسيدن به جامعه مدني هستيم، اما سرعتمان در اين مسير به شدت كند است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.