آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2721بازدید

دی، نمایشگاه بین‌المللی مد و لباس

نمایشگاه و جشنواره بین‌المللی مد و لباس به همت بخش خصوصی با مجوز و نظارت وزارت ارشاد دوم تا ششم دی‌ماه در محل دائمی نمایشگاههای بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

روابط عمومی معاونت هنری وزارت ارشاد اعلام کرد جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس با حضور نمایندگان دستگاههای عضو کارگروه برگزار و در آن طرح برگزاری اولین نمایشگاه و جشنواره بین‌المللی مد و لباس بررسی شد و مسئولان برگزاری نمایشگاه گزارشی کامل از آن ارائه و اعضا نیز پیشنهادهایی مطرح کردند.

در این جلسه ایمانی خوشخو معاون هنری وزیر ارشاد و رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس، فاطمه رهبر نماینده مجلس، نمایندگان صدا و سیما، معاونت راهبردی و برنامه‌ریزی ریاست جمهوری، دفتر امور زنان و خانواده، وزارت بازرگانی، وزارت صنایع، وزارت آموزش و پرورش، نماینده اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک و نماینده طراحان لباس حضور داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.