آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2811بازدید

وقتي «ژاك روگ» شگفت‌زده شد!

محمد علي آبادي، رئيس سازمان ورزش و كميته ملي المپيك پس از سفر به لوزان سوئيس مقر كميته بين‌المللي المپيك، از ایران به عنوان یکی از پدیده های ورزشی و باعث شگفت زدگی مسئولان کمیته جهانی المپیک نام برد.
 
به گزارش ايپنا، علي آبادي در گفت و گو با پايگاه خبري ورزش ايران گفته است: مسئولان كميته بين‌المللي المپيك در راس آن‌ها «ژاك روگ» از پيشرفت ورزش ايران در بخش هاي شگفت‌زده شدند.
 
در توجیه این اظهارنظر باید عنوان کرد رئيس كميته بين‌المللي المپيك IOC گویا براي اولين بار با پديده اي به نام ورزش ايران و اين همه پيشرفت مواجه شده است؛ در واقع غرق شدن ژاك روگ در شگفتي را مي‌توان به زماني نسبت داد كه گزارش‌هاي مسئولان ورزش ايران را با نتايج به دست آمده در المپيك پكن مقايسه كرد و به اوج شگفتي رسيد.
 
گسترش منابع انساني و ساختن فضاهاي ورزشي حتي اگر در هر ساعت به بهره‌برداري و نتيجه برسند وقتي قابل توجه خواهند بود كه در دنياي ورزش قهرماني و يا حتي ورزش‌ همگاني نمود عيني داشته باشند و تاثيرگذار شوند.
 
شگفت‌زدگي رئيس كميته بين‌المللي المپيك در واقع چيز عجيبي نيست؛ ژاك روگ در واقع غافلگير شده است، شايد تصور او از ورزش ايران يك كشور با امكانات محدود و متكي بر استعدادهاي ورزشكارانش بوده اما وقتي از ساخت و ساز و اين همه امكانات و منابع مالي و انساني موجود در ورزش ايران باخبر شد، حيرت كرد و لحظه‌اي به موضوع مديريت در ورزش ايران فكر كرد!
 
در ورزش ايران، پول نفت غوغا مي‌كند اما متاسفانه نه از بازدهي مطلوب ساخت و سازهايش اثري به چشم مي‌خورد و نه در دنياي حرفه‌اي و قهرماني ورزش مي‌توان اثر اين سرمايه‌ها  و منابع انساني گسترده را به تماشا نشست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.