آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
2بازدید
۰

سبحانی فرد: روستاییان محروم از گاز به دنبال نفت آزاد

مردم در روستاهای جغتای مجبور به خرید نفت آزاد هستند

نماینده مردم سبزوار،جغتای،جوین و خوشاب در مجلس نهم با بیان این‌که هنوز روستاهای منطقه جغتای از سیستم گازرسانی محروم هستند، گفت: مردم در برخی روستاها با آغاز فصل سرما به دنبال تهیه نفت آزاد هستند.

رمضانعلی سبحانی فرد در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه انتخابیه خبرگزاری خانه ملت گفت: برخی از مصوبات  و طرح‌هایی که نیمه تمام مانده‌اند حداقل باید تا پایان دولت دهم تمام شود و اعتبارات لازم در بودجه امسال برای پروژه‌هایی که قراراست در منطقه سبزوار،جغتای، جوین و خوشاب اجرایی شوند لحاظ شود.  

نماینده مردم سبزوار،جغتای،جوین و خوشاب در مجلس نهم افزود: اکثر مصوبات دولت از سفر نخست تا کنون در استان یا اجرایی نشده یا نیمه تمام مانده است.   

وی برای اثبات این ادعا به نیمه‌تمام ماندن بیمارستان حشمتیه اشاره کرد و افزود: این بیمارستان از سفر اول است و در مراحل پایانی قرار دارد ولی عملیات اجرایی آن به کندی پیش می‌رود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس نهم همچنین درادامه یادآور شد: استادیوم ۱۵ هزار نفری نیز نیمه کاره مانده است.

وی در ادامه به ایستگاه مسافربری راه آهن حکم آباد اشاره کرد و افزود: این مصوبه متعلق به دور نخست سفر هیئت دولت به استان است که متأسفانه علی رغم هزینه یکی ملیاردی که تاکنون شده عملیات اجرایی آن کند پیش می‌رود.   

سبحانی‌فرد افزود: مسئولان راه آهن در ماه رمضان از پروژه بازدید کردند و قول مساعد دادند اما ازآن زمان تا کنون  پیشرفتی نداشته است.

وی همچنین ضمن انتقاد از وضعیت گازرسانی گفت: در حال حاضر برخی روستاها فاقد گاز هستند و مردم مجبور به تهیه و خرید نفت آزاد شده‌اند.

نماینده مردم سبزوار،جغتای،جوین و خوشاب در مجلس نهم تصریح کرد: با توجه به سرد شدن هوا روستاهای شهرستان جغتای گاز ندارند و پیگیری‌هایی که انجام شده به نتیجه نرسیده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس نهم با بیان این‌مطلب که در بخش گازرسانی سهم بسیار پایینی داریم ، گفت: از ۴۵۰ روستای موجود در منطقه، تنها ۱۰۰ روستا گاز دارند و مردم سایر روستاها مجبور به تهیه نفت هستند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.