آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

امیر کویت استعفای دولت را پذیرفت

امیر کویت، استعفای دولت این کشور را پذیرفت تا پیش از برگزاری نخستین جلسه پارلمان جدید، دولت جایگزین معرفی شود.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، رویترز اعلام کرد که شیخ «صباح الاحمد الصباح» امیر کویت امروز، استعفای دولت این کشور را پذیرفت تا زمینه برای تشکیل و معرفی دولت جدید پس از انتخابات پارلمانی که دو روز پیش برگزار شد، فراهم شود.

شنبه گذشته، طی سال جاری برای دومین بار انتخابات پارلمانی کویت برگزار شد و 50 عضو جدید این پارلمان، انتخاب شدند.

به موجب قانون اساسی کویت، دولت جدید این کشور باید پیش از نشست نخست پارلمان که باید طی دو هفته پس از انتخابات تشکیل شود، معرفی شود.

در همین راستا، وزیر خارجه کویت اعلام کرد که امروز، دولت کویت استعفا خواهد کرد و پیش‌بینی می‌شود که امیر این کشور پس از رایزنی‌هایی، نخست‌وزیر را معرفی و وی را مامور تشکیل کابینه کند.

از سوی دیگر روزنامه کویتی «الوطن» نیز نوشت که انتظار می‌رود امیر کویت، نخست‌وزیر را در هفته آینده انتخاب کند و کابینه او 14 دسامبر معرفی خواهد شد و پارلمان نیز 16 دسامبر نخستین جلسه خود را برگزار خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.