آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
2079بازدید
۰

روزهای سياه روباه پیر در میان افغان‌ها

هم‌اكنون كودكان افغان نيز از حضور چشم آبي‌هاي انگليسي در كوچه و بازار كشورشان نفرت داشته و با ديدن نيروهاي انگليسي، آنها را به تمسخر گرفته و براي آنها شكلك درمي‌آورند.

روزهای سياه روباه پیر در میان افغان‌ها
سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ حملات انتحاري به نيروهاي انگليسي در افغانستان افزايش يافته و تاكنون نيروهاي انگليسي، روزهاي سخت اين‌چنيني را شاهد نبوده‌اند.

در همین باره «سي.ان.ان» نوشت: هم‌اكنون كودكان افغان نيز از حضور چشم آبي‌هاي انگليسي در كوچه و بازار كشورشان نفرت داشته و با ديدن نيروهاي انگليسي، آنها را به تمسخر گرفته و براي آنها شكلك درمي‌آورند.
 
در آخرين عمليات انتحاري عليه نيروهاي انگليسي كه منجر به كشته شدن سه نيروي ويژه انگليسي شد، يك كودك دوازده ساله به يك گشتي انگليسي نزديك شده و هر 45 سرنشين اين نفربر را كشته و زخمي كرد.

این گزارش مي‌نويسد: اين خودرو زرهي از پيشرفته‌ترين خودروهاي زرهي ضد مين به نام «جاكال» است و انهدام آن به معناي شكست مأموريت نيروهاي ويژه انگليس در افغانستان قلمداد مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.