آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

کمان کاپیتان هم شکست!

بانوی ملی‌پوش کامپوند عنوان کرد که به دلیل شکسته شدن کمانش امکان تمرین ندارد.

مهتاب پارسامهر در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: چند وقتی که در اردوی تیم ملی بودم رکوردهایم در حال بهبود بود، اما دو روز مانده تا پایان اردو کمانم شکست و دیگر نتوانستم تمرین کنم.

وی ادامه داد: با توجه به هزینه بالای خرید کمان با پس انداز خود کمانی را از آلمان سفارش داده‌ام که البته هنوز به دستم نرسیده است.

پارسامهر گفت: با این شرایط امکان تمرین ندارم و برنامه ام مشخص نیست، تنها بدنسازی انجام می‌دهم تا در شرایط ایده‌آل باقی بمانم.

کاپیتان تیم ملی کامپوند بانوان درباره وضعیت تعلیق تیروکمان ایران گفت: مسئولان فدراسیون گفته اند که تلاش می‌کنند تا این وضعیت برای تیروکمان تمام شود. از سوی دیگر خبرهایی درباره این که تعلیق در فدراسیون یک تا چهار سال طول می کشد وجود دارد. امیدوارم که شرایط برای تیروکمان ایران بهبود یابد.

پارسامهر در عین حال تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی فدراسیون قصدم شرکت در مسابقات آزاد است و اگر بتوانم خود را از نظر رکورد به سطح خوبی برسانم در این رقابت‌ها شرکت می‌کنم، البته برای شرکت در مسابقات آزاد هم باید شرایط تمرینی داشته باشم که در حال حاضر کمانی برای تمرین ندارم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.