آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
1بازدید
۰

احكام سارقان مسلح بانک‌ها به زودی اجرا می‌شود

اعتماد نوشت: ذبيح الله خداييان، رييس كل دادگستري استان فارس از اجراي احكام سارقان مسلح خبر داد. وي تاكيد كرد: دستگاه قضايي و نيروي انتظامي به هيچ فرد و گروهي اجازه نداده و نمي دهد، در هيچ شكل و قالبي، امنيت و آسايش شهروندان را با اقدامات خود تحت الشعاع قرار دهند و بدون هيچ گونه اغماضي، با اخلالگران نظم برخورد كرده و مي كنند.

وي درباره اقدامات مجرمانه سارقان مسلح گفت: دو باند سرقت مسلحانه در شيراز فعال شده بود كه با وجود نبود سرنخ هاي مشهود از آنان با همكاري و تعامل مطلوب دستگاه قضايي و انتظامي، امنيتي و اطلاعاتي، شناسايي و دستگير شدند.

رييس كل دادگستري فارس با اشاره به اينكه «پرونده اعضاي اين باندهاي سرقت ظرف كمتر از 20 روز در دستگاه قضايي رسيدگي و تعيين تكليف شد» اظهار داشت: هم شيوه شناسايي و دستگيري و هم چگونگي رسيدگي و سرعت كار، نشان از عزم جدي دستگاه هاي مسوول براي برخورد با هرگونه ناامني را دارد.

رييس شوراي قضايي با بيان اينكه تعامل و همكاري دستگاه هاي قضايي و انتظامي و امنيتي باعث شد اين افراد به صورت همزمان در چند استان شناسايي و در يك اقدام سريع دستگير شوند، افزود: حكم محكوميت متهمان صادر شده و به محض تاييد در ديوان عالي كشور اجرا خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.