آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

برای آنها که معتاد اینترنتد

دیوارهایی که صحبت می‌کنند!

این پیش‌ساخت از دوربین‌هایی مانند کینکت مایکروسافت برای پیگیری کاربر استفاده کرده و به وی اجازه می‌دهد تا با حرکت دست در میان هوا از گزینه‌های انتخاب در دنیای مجازی بهره ببرد.

دیوارهایی که صحبت می‌کنند!
برای آن دسته از افرادی که به اینترنت اعتیاد دارند، محصول جدید یک شرکت اسپانیایی با تبدیل تمام دیوارهای خانه به یک نمایشگر بزرگ آنلاین می‌تواند راهی نهایی برای دسترسی همیشگی به دنیای آنلاین باشد.

به گزارش ایسنا، این دیوارها به نمایش به روزرسانی سایت‌ها و تصاویر با اندازه واقعی دوستان در زمان گفت‌وگوی آنلاین می‌پردازند.

همچنین می‌توان آنها را از هرجا و حتی از درون تختخواب با حرکات بدن یا کلام کنترل کرد.

این سیستم از پروژکتورها و حسگرهایی استفاده می‌کند که در حال حاضر در دسترس هستند.

به گفته شرکت طراحی Think Big Factory، سازنده این سیستم که «Openarch» نام گرفته، در حال حاضر سخت‌افزار این محصول آماده بوده اما تنها 40 درصد از نرم‌افزار آن تکمیل شده است.

سازندگان قصد دارند که این سیستم را جایگزین صفحه‌کلید و کنترل از راه دور کنونی کنند که برای تعامل با فناوری اینترنت مورد نیاز است.

هرچند به گفته سازندگان، بیشتر این فناوری نامحسوس خواهد بود. همچنین در حال حاضر یک خانه تجربی برخوردار از این فناوری ساخته شده که فردی در آن سکونت داشته و از این فناوری در آن استفاده می‌کند.

این پیش‌ساخت از دوربین‌هایی مانند کینکت مایکروسافت برای پیگیری کاربر استفاده کرده و به وی اجازه می‌دهد تا با حرکت دست در میان هوا از گزینه‌های انتخاب در دنیای مجازی بهره ببرد.

این پروژه سه سال پیش آغاز شده و نمونه پیش‌ساخت کنونی با استفاده از فناوریهای موجود در بازار در خانه‌ای در شمال اسپانیا ساخته شده است.

برنامه‌ای که کاربر را در میان میدان تایمز نیویورک قرار داده است


سیستم Openarch براحتی از همه جا حتی از درون تخت نیز با حرکت دست و کلام قابل کنترل است


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.