آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

بازي استقلال و گهر لغو نمي‌شود

دبير سازمان ليگ از برگزاري قطعي بازي استقلال و گهر در روز 23 فروردين خبر داد.

علي کاظمي، در نشست خبري امروز خود درباره مسايل مختلفي صحبت کرد که بخشي از مهم‌ترين صحبت‌هايش به اين شرح است:

* طبق آيين‌نامه سازمان ليگ مکان برگزاري فينال جام حذفي بايد طبق قرعه کشي ميان اصفهان يا تهران انتخاب شود. اما اگر استاني باشد که امکانات لازم براي برگزاري اين بازي را داشته باشد، با توافق طرفين در ميان گزينه‌هاي ميزباني قرار مي‌گيرد و مجددا به قيد قرعه مشخص خواهد شد. همه اين صحبت‌ها اين است که حقي از تيمي ضايع نشود.

* بازي استقلال و گهر با وجود درخواست‌هايي که از سوي باشگاه استقلال وجود داشت به تعويق نخواهد افتاد و در همان تاريخ 23 فروردين برگزار مي‌شود.

* ما اصلا در جام حذفي نايب قهرمان نداريم بنابراين طبق قانون نماينده چهارم ايران در فصل بعد ليگ قهرمانان آسيا از ليگ برتر خواهد بود.

* آيين‌نامه نقل و انتقالات فوتبال ايران تحت نظارت AFC است. مواد آن به فدراسيون‌هاي ملي ابلاغ شده است، ضمن اين که فيفا هم اصلاحاتي روي آن انجام داده است. کميته‌ نقل و انتقال سازمان ليگ به ما اعلام کرد که بايد بر اساس اصلاحات فيفا عمل کنيم و براي اين که نقطه نظر باشگاه‌ها را داشته باشيم، به اتحاديه باشگاه‌هاي فوتبال ماموريت داد تا نظر باشگاه‌ها را هم دريافت کند. قرار شد در جلسه‌اي که پيش از اتمام ماه فروردين برگزار مي‌شود آيين‌نامه نهايي نقل و انتقالات براي تصويب شدن به فدراسيون فرستاده شود.

* اين جزو اختيارات فدراسيون‌هاي ملي است که تعداد نقل و انتقالات بين تيم‌هاي يک ليگ کاهش يا افزايش پيدا کند. اين پيشنهاد وجود دارد که تعداد نقل و انتقال بين تيم‌ها ليگ برتر از شش بازيکن کاهش پيدا کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.