آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

بزرگترین جاسوس سایبری دنیا در سال 2012

هکرهای وابسته به دولت چین طی سال گذشته بزرگترین و موفق‌ترین گروه‌ جاسوسی سایبری در جهان بوده‌اند.

سازمان تحقیقات صنعتی و دولتی آمریکا با انتشار گزارشی اعلام کرد، تحلیل‌های انجام شده روی صدها هزار سند و مدرک موجود نشان می‌دهد که هکرهای وابسته به دولت چین طی سال گذشته بزرگترین و موفق‌ترین گروه‌ جاسوسی سایبری در جهان بوده‌اند.

به گزارش ایتنا، اگرچه هکرهایی که با هدف‌های مالی فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند بیشترین سهم از حملات سایبری جهان را برعهده دارند، اما در حوزه جساسوسی‌های سایبری برای اموال و سرمایه‌های معنوی، کشور چین در سال گذشته سردمدار بوده است.

"گزارش تحقیقات سرقت اطلاعاتی ۲۰۱۳" مربوط به این بررسی‌ها را مرکز RISK Team وابسته به شرکت Verizon به همراه ۱۸ همکار خود از آمریکا و مقامات دیگر دولت‌های جهان تهیه و تنظیم کرده است.

این طور که در این گزارش آمده است، از بین ۱۲۰ جاسوسی‌های سایبری سال گذشته برای مراکز دولتی، ۹۶ درصد را گروه‌های وابسته به دولت چین انجام دادند و منبع ۴ درصد مابقی ناشناخته باقی ماند.

"وید بیکر"(Wade Baker) مدیر مرکز RISK Team در این خصوص گفت: «این یک نتیجه تعجب‌آور است و ما نیز شگفت‌زده شده‌ایم.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.