آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

دیدار امیر قطر با اوباما در کاخ سفید

امیر قطر شب گذشته با رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار و درباره بحران سوریه رایزنی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر شب گذشته با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن دیدار و درباره بحران سوریه رایزنی کرد. رئیس جمهور آمریکا طی هفته های گذشته با شماری از مقامات خاورمیانه به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان سعودی و شیخ محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابو ظبی دیدار کرده است.

اوباما پس از دیدار با امیر قطر در گفتگو با خبرنگاران مدعی شد: ما با همکاری قطر و دیگر کشورها تلاش می کنیم به کشتار در سوریه پایان دهیم و به کناره گیری بشار اسد رئیس جمهور سوریه دست یابیم .

امیر قطر نیز بر ضرورت دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه و صلحی که به فلسطینی ها و اسرائیلی ها منحصر نشود بلکه کشورهای عربی و اسرائیل را نیز در برگیرد تأکید کرد. وی در اقدامی عوامفریبانه ابراز امیدواری کرد که بحران سوریه به زودی حل و فصل شود.

اظهارات امیر قطر در حالی مطرح می شود که این کشور از آغاز بحران سوریه تا کنون یکی از عوامل ادامه بحران محسوب می شود و با حمایت مالی و تسلیحاتی از افراد مسلح در سوریه مسبب کشتار در این کشور است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.