امیدوار رضایی:
قلعهنویی یک استقلالی واقعی است
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال میگوید قلعهنویی احتمالا در استقلال میماند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ، امیدوار رضایی پس از مراسم اهدای جام دربارهی ناراحتی قلعهنویی گفت: فکر میکنم ناراحتی قلعهنویی به حق باشد. ما باید اعتبار کافی را برای فصل آینده پیشبینی کنیم. قلعهنویی یک استقلالی واقعی است و مردم را دوست دارد. فکر میکنم به همین دلیل به کارش در استقلال ادامه دهد.
او در خصوص ادامه همکاری با فتحاللهزاده تصریح کرد: بیشتر از اینکه در خدمت قلعهنویی باشیم در خدمت فتحاللهزاده هستیم. او هم قطعا به کارش در باشگاه استقلال ادامه خواهد داد. قلعهنویی یک استقلالی واقعی است و انشالله همه با هم در استقلال خواهیم ماند.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص مشکلات مالی گفت: دغدغه تمام اعضای هیئت مدیره این است که بتوانیم مشکلات مالی را برطرف کنیم. در ابتدا باید بودجه فصل آینده را مشخص کنیم که برای این کار باید برنامهمان را به وزارت ورزش ارائه دهیم تا آنها بر اساس برنامه ما تصمیمگیری کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.