آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
0بازدید
۰

مجوز آژانس‌های گردشگری «نجوم» صادر می‌شود

معاون گردشگری کشور از صدور مجوز برای راه‌اندازی آژانس‌های گردشگری تخصصی در زمینه «نجوم» خبر داد.

به گزارش فارس، منوچهر جهانیان اظهار داشت: متقاضیان راه‌اندازی آژانس‌های گردشگری که به صورت تخصصی در زمینه تورهای گردشگری «نجوم» می‌خواهند فعالیت کنند می‌توانند به معاونت گردشگری مراجعه کنند.

وی درباره لزوم راه‌اندازی آژانس‌های گردشگری نجوم گفت: در حال حاضر در مراکز آموزش عالی، دروس عملی نجوم تدریس می‌شود و از سوی دیگر در بین مردم نیز علاقمندان بسیاری درباره علم نجوم و ستاره‌شناسی وجود دارد به همین دلیل تورهای گردشگری نجوم می‌توانند به صورت جدی فعالیت کنند و متقاضیان خودشان را هم در جامعه دارند.

معاون گردشگری کشور یادآور شد: در حال حاضر آژانس‌های تخصصی دیگری هم در کشور فعال هستند که از جمله آنها گردشگری سلامت، طبیعتگردی و... است.

جهانیان گفت: متقاضیان راه‌اندازی آژانس‌های گردشگری علاوه بر شرایط عام  برای راه‌اندازی آژانس، باید حداقل کارشناسی یکی از رشته‌های مرتبط با نجوم را داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.