هاشمی به سفرهای استانی می رود
هاشمی رفسنجانیباتوجه به تجربه انتخابات ریاست جمهوری سال 84 که منجربه شکست سنگین وی از احمدی نژاد گردید این بار قصد دارد بر خلاف نهمین دوره انتخاباتریاست جمهوری سفر به استانها را جدی بگیرد.
به گزارش پایگاه جامع انتخابات ایران، شنیده ها حکایت از آن دارد که هاشمی رفسنجانی بر اساس مشورت تیم برنامه ریزی و اتاق فکر خود تصمیم دارد در این دوره از انتخابات بر خلاف سال 84، که از تهران خارج نشد، به مراکز استانهای بزرگ و پرجمعیت کشور از جمله شیراز، ساری،اصفهان، مشهد، تبریز و احتمالا اهواز سفر کند. همچنین بنا به شنیده های خبرنگارمااز منابع نزدیک به ستاد هاشمی، قرار است در این سفرهای تبلیغاتی سید محمد خاتمی نیز وی را همراهی کند .
اما این که باتوجه به زمان اندک باقی مانده و شرایط جسمی وی و همچنین روند وقت گیر فراهم آوردن مقدمات سفر به کلان شهر ها و فراهم آوردن بسترهای امنیتی مناسب، که حتی از سفر رییس جمهور،وقت گیر تر، پرهزینه تر و پیچیده تر است، چقدر امکان عملی این سفرها وجود دارد چندان روشن نیست!
اما در همین حال برخی از نزدیکان هاشمی به وی گفته اند که اکنون وی آراء خوبی در مراکز استانها دارد و باید اهتمامش را روی شهرهای متوسط وکوچک بگذارد زیرا، اگر تنها به کلان شهرها مسافرت کنند این موضوع ممکن است در میان مردم شهرهای کوچک و روستاها شائبه بی توجهی هاشمی به آنها را در پی داشته باشد ودر نتیجه سبب کاهش آراء وی شود. منابع غیر رسمی می گویند این اختلاف نگاه ممکن استسبب شود کلا موضوع سفرهای استانی آقای هاشمی منتفی شود.
شایان ذکر است که بعد از دوران ریاست جمهوری هاشمی، ایشان تنها به استانهای شمالی کشور،کیش، قم، مشهد وکرمان (زادگاه هاشمی) به قصد زیارت وتفریح سفر کرده و سفری به نقاط دیگرکشور نداشته است.این درحالیست که تقریبا سایرنامزهای مطرح، درطول چند ماه اخیر به اکثر نقاط کشور از جمله شهر های کوچک و کمتربرخوردار سفر کرده اند و از نزدیک با مردم گفتگو کرده و با مسائل و مشکلاتشان آشناشده اند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.