آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

پرسپوليس و سپاهان کريمي را نخواستند

مديرعامل نفت تهران مي‌گويد، پرسپوليس و سپاهان پاسخي به پيشنهاد باشگاهش براي جذب يعقوب کريمي نداده‌اند و به نظر مي‌رسد پيوستن اين بازيکن به اين دو تيم منتفي است.

منصور قنبرزاده درباره سرنوشت يعقوب کريمي اظهار کرد: سپاهان و پرسپوليس خواهان جذب کريمي بودند اما هنوز به پيشنهاد مالي ما پاسخ نداده‌اند و به نظر مي‌رسد، پيوستن اين بازيکن به پرسپوليس و سپاهان منتفي است.

به گزارش ايسنا ، وي همچنين درباره پيشنهاد يک باشگاه هلندي به يعقوب کريمي گفت: فکر مي‌کنم ترانسفر کريمي به هلند هم منتفي است. باشگاهي که خواهان جذب کريمي شده بود، همان باشگاهي بود که عليرضا جهانبخش را هم مي‌خواست. فکر نمي‌کنم اين انتقال رخ دهد.

قنبرزاده در پايان درباره دستياران يحيي‌ گل‌محمدي در نفت تهران هم گفت: مجتبي حسيني و دکتر نوشادي به همراه گل‌محمدي به نفت آمده‌ و سعيدي و غلامحسين حسنوي هم در تيم مانده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.