آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

هنوز در تولید بنزین خودكفا نشده‌ایم

انجام پروژه‌های مهر ماندگار 8 ماه پیش با هزینه‌ای در حدود 60 هزار میلیارد تومان برآورد شدند. كاملاً مشخص بود باتوجه به توان مالی و مدیریتی دولت این پروژه‌ها در مدت زمان تعیین شده؛ دولت امكان اجرای این پروژه‌ها را نداشت.

حسین امیری خامكانی(سخنگوی كمیسیون انرژی مجلس شوری اسلامی) در گفت‌وگو با ایلنا گفت: اصلی‌ترین گلایه دولت احمدی نژاد در سال 84 این بود كه دولت قبلی پروژه‌های ناتمام زیادی برجای گذاشته است این درحالی است كه تعداد پروژه‌های ناتمام به‌جا مانده در دولت احمدی‌نژاد بسیار بیشتر از پروژه‌های ناتمام دوره قبل است.

امیری خامكانی در ادامه افزود: بودجه عمرانی كشور در سال 91 برابر با 37 هزار میلیارد تومان بوده است كه به بخش‌های مختلف صنعت تخصیص داده شده بود. از این رقم كمتر از 20 درصد اعتبار پیش‌بینی شده؛ پرداخت شد و دولت توانایی پرداخت كل این اعتبار تخصیص داده شده را نداشت.

وی تاكید كرد: چگونه است كه وقتی دولت نمی‌تواند37 هزارمیلیارد تومان را تامین كند؛ انتظار دارد 60 هزار میلیارد تومان برای انجام پروژه‌های مهر ماندگار تخصیص داده شود؟!

سخنگوی كمیسیون انرژی درخصوص برگزاری جشن خودكفایی بنزین در پایان اظهار داشت: درحال حاضر امكان تولید بنزین در حد موردنیاز كشور نیست و برخی از پالایشگاه‌ها تا نیمه سال آینده آماده تولید بنزین می‌شوند.

وی از دیگر ایرادات وارد به جشن خودكفایی را عدم كنتزل مصرف سوخت خواند و اضافه كرد: با همین سرعتی كه تولید بنزین در حال افزایش است، مصرف بنزین هم درحال افزایش است كه خود مانع بزرگی برای رسیدن به خودكفایی در تولید بنزین خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.