آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

خودمان به واژه جعلي خليج ع.ر.ب.ي مشروعیت ندهیم

عرب‌ها اخراج می‌کنند، ما بازیکن می‌دهیم

متأسفانه از سوی خبرگزاري‌ها گزارش شده که در چند ماه گذشته، ده‌ها ايراني مقيم كه بيش از 25 سال سابقه اقامت داشته‌اند، بدون هيچ دليلي، اقامتشان لغو و از اين كشور اخراج شدند، حال آن كه هيچ دليلي مبني بر اخراج آنان گفته نمي‌شود.‌ در این اوضاع و احوال، امضاي قرارداد محمدرضا خلعتبري، بازیکن ملی پوش کشورمان با باشگاه عجمان امارات در نوع خود قابل تأمل و تأسف‌بار است؛ جالب این که فدراسیون فوتبال ایران، حضور بازیکنان کشورمان را در لیگ امارات ممنوع اعلام کرد!

عربها اخراج می کنند، بجای تلافی بازیکن میدهیممحمدرضا خلعتبری در گفت‌و‌گویی اعلام کرده بود که اگر به امارات نروم جریمه می‌شوم. اگر این اتفاق هم رخ می‌داد با مساعدت فدراسیون فوتبال این مسأله قابل حل بود.  بازیکنان زیادی همچون نکونام، آندو، جباری و.. با پیشنهادهای بالای اماراتی‌ها مواجه بودند ولی به احترام نام خلیج فارس این پیشنهاد‌ها را رد کردند.

 به گزارش «تابناک»، به اين ترتيب كه وزارت امنيت امارات با تماس تلفني با شماری از ايرانيان از آنان مي‌خواهد ‌با در دست داشتن گذرنامه به اداره امنيت اين كشور مراجعه كنند و پس از مراجعه اين افراد گذرنامه آنان توقيف و اقامت آنان را نيز لغو مي‌كنند و بعد يك فرصت دوهفته‌‌اي يا يك ماه به آنان داده تا از امارات خارج شوند.
عربها اخراج می کنند، بجای تلافی بازیکن میدهیم
این در حالی ست که چندي پيش مسئولان برگزاري ليگ امارات در اقدامي تحريک آميز و سياسي دست به جعل تاريخ زدند و نام ليگ اين کشور را از ليگ برتر امارات به ليگ خليج "ع .ر. ب. ي" تغيير دادند.

اين اقدام بي پايه و اساس اماراتي‌ها به نوعي به حضور بازيکنان ايراني در ليگ اين کشور پايان داد. با اين حال محمدرضا خلعتبري، مهاجم تيم ملي فوتبال ايران اين خط قرمز را دور زد و با عجمان قرارداد امضا کرد هر چند خود خلعتبري مي‌گويد که قرارداد با عجمان قبل از تغيير نام ليگ امارات بوده است ! یعنی برای خلعتبري مثلا به مصدومیت زدن در تیم ملی و همراهی سپاهان در لیگ و جام حذفی سخت تر بود ؟!

در حالي که پس از تحريف تاريخ از سوي اماراتي‌ها و تغيير نام ليگ امارات به نام مجعول خليج ع.ر.ب.ي، پيش‌بيني مي‌شد که تا زمان بازگشت به عقب سران فدراسيون فوتبال امارات، بازيکنان ايراني به صورت خودجوش فوتبال باشگاهي اين کشور را تحريم کنند، رسانه‌هاي عربي از امضاي قرارداد محمدرضا خلعتبري با باشگاه عجمان خبر دادند.

بر اساس عرفي که در بيشتر ليگ‌هاي دنيا وجود دارد، بايد لوگوي ليگ کشورها روي آستين پيراهن بازيکنان حک شود و چه اتفاق بدي خواهد بود، نقش بستن نام جعلي خليج ع.ر.ب.ي بر روي لباس يک بازيکن ايراني و ملي‌پوش.

جالب این که در کشور خودمان پولهای میلیاردی رد و بدل می شود و با توجه به وضعیت بد آب و هوایی و گرمای طاقت فرسا در امارات این تصمیم سوال برانگیز است . کاش مسئولان فدراسیون فوتبال ایران هم در موضع خود پافشاری می کردند و با نگاه بهتری به این قضیه می پرداختند .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

جواد۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۱:۵۲

تعجب میکنم بعضی که میخوان بیغیرتی این بازیکن رو توجیه کنن!!اولا این پولا رو توی کشور خودمون میدن دوما لیگ امارت باعث افت میشه نه پیشرفت!!!سوما حالا این بازیکن بی غیرته پس غیرت فدراسیون فوتبال کجا رفته چرا از تیم ملی اخراج نمیشه چرا اصلا از فوتبال محرومش نمیکنن!!حتما باید کسی موهاش بلند باشه تا باهاش برخورد بشه!!! من یه خوزستانی هستم وبهتر میدونم کشورهای عربی حاشیه خلیج همیشه فارس چقدر رو این موضوع ها مانور میدن!!! پس اون آقایون که کارش رو توجیه میکنن از اون بی غیرت تر هستن!!

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۱:۵۱

باز این ایرانی های جو گیر شروع کردند به گذاشتن کامت های جو گیرانه

منتظر۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۱:۴۳

من قبلا در موضووعی مشابه نظر داده بودم ولی شما متاسفانه بعضی از نظرهای سالم رو هم از دم تیغ می گذرانید. طبق قرارداد ایران با حاکم شارجه برخی از اتباع امارات میتوانند در ابوموسی سکونت داشته باشند. حال امارات به نقض قوانین و قراردادهای توسعه روابط با ایران دست زده است پس ایران هم میتواند اتباع اماراتی را از خاک ایران (جزیره ابوموسی) اخراج کند. اتفاقا اهرم فشار خوبی هم خواهد بود.

مجتبی۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۵۱

خلیج فارس خلیج فارس است
مرز ما وعرب و خندقی محلک برای عرب
های م....>

ایدین صالحی۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۴۴

یکمی حرف دارم که شاید حرف دله خیلی از سپاهانی ها باشه اول از همه خود پزش تیم ملی هم مصدومیت تیم ملی را تایید کرده پس الکی نمیخواد بهش تهمت بزنین برد و سپاهان را کوچک کنید بعد اگر فیفا وارد این داستان خلعت بری ولیگ امارات بشه ممکنه با نرفتنش محروم وجام جهانی از دست بده

نیک نژاد۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۳۷

خلعتبری واقعا برات متاسفام

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۳۶

حالا همه گیر دادین به خلعتبری و کل ماجرا رو فراموش کردید! این همه ایرانی رو اخراج میکنند! بهتره ایران هم اماراتی های مقیم جزایر سه گانه رو اخراج کنه.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۳۳

این بی غیرت باید از تیم ملی اخراج بشه

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۲۳

امارات را ما ايرانيها امارات كرديم. اگه ما تحريمشون كنيم هيچي از امارات نميمونه.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۱۹

متاسفم

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۰۹

تیم ملی جای همچین آدمای کوته بینی نیست.بندازنش بیرون مگه بره دنبال پول درآوردنش

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۰۷

روي پيراهن بالا كه نوشته : ليگ اتصالات ...اسمي از خليج ع ر ب ي نيومده كه... اتصالات اسم اپراتور تلفن همراه امارات متحده عربي هست

مجید۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۰۵

این بازیکن دیگه لیاقت پوشیدن پیراهن ملی رو نداره. این پیراهن مقدسه و باید کسی که دلش برای ایران میتپه اونو بپوشه نه این بی غ.
خواهشا فدراسیون یک بار هم که شده بطور جدی ورود کنه

محمد ازیزد۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۰۳

اقای خلعتبری و همه بازکنان بدونند هرچقدر محبوب باشند اگر بروند از خط قرمز بگذرند و تو لیگ جعلی اماراتیها بازی کنند مورد لعن ونفرین وتنفر ملت ایران قرار میگیرند.دیگه واسه پول غیرتشون و زیر پانزارند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۰۱

چقدر بدبختیم که امارات برای ما عرض اندام میکنه باید دو تاموشک بزنند از نقشه محوش کنند.

شهریار۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۹:۵۵

در بی غیرتی و پولکی بودن خلعتبری شکی نیست اما اگر مسئولان فدراسیون ما غیرت و تعصب ملی داشته باشند باید نه تنها او را از تیم ملی حذف کنند بلکه دیگر به او اجازه بازی در تیمهای ایرانی را ندهند

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۹:۴۶

بايد از تيم ملي اخراج بشه

محمد۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۹:۰۶

واقعا متاسفم بخدا تمام وجودم رو آتش گرفته آخه ....این چه کاری بود کردی امارات همانند بیماریهای تازه شناخته شده است که معلول صنعتی شدن جهان امروزی است کشوری که تاریخ اون به بلندای نوک دماغ شیخک خودش هم نمیشه حرفهای گنده تر از دهانش میزنه ..کشور بند انگشتی وتک سلولی نبینم دیگه از این حرفها بزنی

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۹:۰۱

بهترین کار اینه که ایشون از لیست تیم ملی خط بخوره تا بدونه اشتباهش رو در غیر این صورت ممکنه در هر زمانی به همین دلیل پول در تیم ملی هم مشکلی برای کشورمون ایجاد کنه!

مهدی۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۵۵

به خاطر یک مشت دلار

پیمونه۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۴۴

توپ تانک فشفشه ......................

امیر علی۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۴۲

کلا خلعتبری بازیکن محبوبی نیست دلیلش هم به خاطر کاراشه به نظر من باید از تیم ملی کنار گذاشته بشه

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۴۱

اعتراض به فیفا برای اقدام سیاسی در ورزش. این کار فدراسیون است که باید پیگیری کند تا فیفا جلوی امارات بایستد

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۳۹

این کشورهای حاشیه خلیج فارس بیشتر از هر کشوری با سرمایه مردمان پارس آباد شده‌اند. ما هم که شده‌ایم یال بی شیر و دم.
از ماست که بر ماست.

سید۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۳۷

آقای خلعتبری خلیج فارس همیشه فارسه چه قبل از قرارداد چه بعد از قراداد .ایرانی بمان چرا که ایران تاج سر و نگین انگشتر عالم است

علی۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۳۴

از دولت جمهوری اسلامی می خواهیم که عربهای جزیره ابو موسی را از کشور اخراج کنند .
آنها ایرانیهای مقیم امارات را اجراج کردند ما هم در هر جزیره ای که عرب ساکن است به کشورهای عربی بر گردانیم .

امیر۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۳۳

توو فوتبال اماذات و کلاً کشورهای عربی جای پیشرفت نیست بازیکنان ایرانی اصیل دنبال بازی در اروپا هستند.هر کی میره کشورهای عربی واسه پول و استراحتشه با این فوتبال عقب افتاده اشون که از90دقیقه 70 دقیقه تو زمین میخوابن.متاسفم واسه خلعتبری

علی اس اس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۲۵

برای خودم متاسفم که با انسانهایی هم وطن هستم که حاضر نیستند برای حفظ ارزشهای خودشون از مادیات بگذرند.زنده باد ایران و ایرانی و خلیج همیشه فارس

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۸:۰۱

اگر الان ضرر مالیش را قبول می کردی چند وقت بعد می تونستی بری تو شورا یا مجلس جبران کنی

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۵۹

خلعتبري ديگه لياقت بازي كردن درتيم ملي ايران راندارد

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۵۳

پرت وپلا نگید لطفا.بجای اینکه یقه مسئولین رو بگیرید که چرا نمیتونند جلوی این امارات کوچولو رو بگیرند، چسبیدید به خلعتبری بدبخت؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۴۸

خلعتبری یه پولکی بی غیرت به تمام معناست!

حاجعلی۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۴۶

باید دید ایا فدراسیون پرداخت جریمه اورا تقبل است؟
ما عادت کرده ایم همه چیز را سیاسی بکنیم این مسئله ورزشی است...نباید سخت گرفت. و مسلما او در انجا نمیماند.

مهدی۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۴۵

بهترین حالت اخراج امارتی ها از جزیره ابوموسی است اگه این کار و کنیم خیلی حالشون گرفته میشه

سراله۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۳۷

گر اقای خلعتبری تا این حد شیفته عربها هستند هماتنجا بمانند. مسئولین این مملکت خوابند؟ چرا ممنوع الخروج ویا ممنوع الورودش نمیکنند؟ به اینگونه افراد نیازی نداریم

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۲۷

من جانم را فدای یه قطره از آبهای خلیج فارس میکنم فقط یه قطرش وای بر ما اگه بخاطر ثروت و پول و دنیا کشورمونو بفروشیم

صالح۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۲۶

عربهاي س... خوار

مجید از قائم شهر۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۲۳

وقتی رئیس فدراسیون در حمایت از خلعتبری اعلام می کنند که سیاست ربطی به ورزش ندارد. چه انتظاری می توان داشت. مسئولین سیاسی کشور باید در مقابل این بازیکن بی تعصب واکنش نشان دهند و نام وی نیز از لیست تیم ملی حذف گردد.
راستی جناب کفاشیان اگر ورزش سیاسی نیست پس یک بازی دوستانه نیز با تیم اسرائیل انجام دهید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

محمد۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۱۷

چرا در مورد دریای خزر که روسها به اسم دیگری می خوانندش حساسیتی وجود ندارد، البته من مخالف عرق ملی و تلاش برای عدم تغییر نام خلیج همیشه فارس در مجامع بین المللی نیستم ولی این از محالات است که ما هر چه دوست داشتیم از دهان هر کسی بشنویم.

علی از شیراز۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۱۴

کشورهای ثروتمند حوزه خلیج فارس بازار پر درآمدی برای همه مردم دنیا هست، حال اگر آنها تعدادی بازرگان غیر فعال ایرانی را اخراج میکنند دلیلی ندارد که بقیه هموطنان که آنجا برای خودشان درآمدی دارند را خودمان اخراج کنیم، حتی ورزشکاران عزیز.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۰۸

فدراسیون فوتبال باید نام این بی غیرت را برای همیشه از تیم ملی خط بزنه و دیگر او را به تیم ملی دعوت نکنه

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۰۵

خوب نیست کسی را بدون توجیه تهمت بزنید خلعتبری گناهی نکرده مشکل خلیج فارس با بازیکن حل نمیشه چه بازیکن بره چه نره اماراتیها حرف خودشان میزنند..پس استفاده از الفاظ بیغیرت برای بازیکن ملی درست نیست ادب داشته باشید

بهرام۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۷:۰۰

خیلی پیشتر از اینها برای این آقا و فوتبال ایران متاسف شده بودم. من یک فوتبالیم و به عبارت آقای کربکندی " فوتبال کثیف" که خیلیا دارن بازیش میکنند اعتقاد دارم.

ناصر۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۶:۵۹

به هرحال صلاح کارخویش خسروان دانند ولی اگر نمیرفت خیلی بهتربود

سعید۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۶:۵۸

اما امارات دارای یکی از قویترین و زیباترین لیگ ها در آسیا میباشد و این باعث رشد فوتبال بازیکنان ما میشود

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۶:۲۵

چون خلیج فارس بحث ملی است، اگر خلعتبری در تصمیمش تجدید نطر نکرد، در اقدامی تنبه ساز باید از تیم ملی کنار گذاشته شود. تا متوجه شود عرق ملی یعنی چه!

علی۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۴:۳۲

ببخشید چرا هنوز رسانها از کلمه عربها استفاده می کنند خواهش میکنم دیگه کلمه عربها را ننویسید به جاش بنویسید کشورهای حاشیه خلیج فارس

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۴:۱۴

حالا باید سعی کنه کاپیتان بشه که یه بازوبند ببنده روی این لکه ننگ.

جبارخان8۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۴:۰۲

نمیشه به راحتی به خلعتبری گفت بی غیرت، خلعتبری فقط میترسید پولش از دست بره، اینجا باید فدراسیون فوتبال یا وزارت ورزش ورود پیدا میکردند و قضیه رو حل میکردن که براشون مهم نبود

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۱۸ ۰۱:۵۵

فدراسیون الان باید به شدت برخورد کنه و خلعتبری رو نه تنها از تیم ملی بلکه از بازی در لیک های ایران محروم کنه. ما بازیکن های بی غیرت نمی خوایم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.