آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

احتمال کاهش قیمت برخی داروها

سرپرست معاونت دارویی سازمان غذا و دارو درباره آخرین وضعیت داروهای موجود در گمرکات کشور توضیح و از احتمال کاهش قیمت برخی داروها طی دوهفته آینده خبر داد.

دکتر مهدی سیمانجاهی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه اکنون کمبود دارو وجود دارد ولی وضعیت رو به بهبود است، اظهار کرد: اکنون عدد کمبودهای دارویی به حدود 50 تا 60 قلم رسیده است که بیشتر در حوزه داروهای وارداتی و یارانه‌ای است.

وی در ادامه از ترخیص حدود 150 تا 200 تن دارو از گمرک طی روزهای اخیر خبر داد و گفت: داروهایی که در گمرک هستند با توجه به تعهد سازمان غذا و دارو در حال ترخیص هستند و این فرصت در اختیار شرکت‌های دارویی قرار گرفته است تا طی سه ماه مدارک خود را کامل و مراحل مربوط به ترخیص را انجام دهند.

سرپرست معاونت دارویی سازمان غذا و دارو درباره میزان داروهای در گمرک مانده گفت: دارو مدام و هر روز وارد کشور می‌شود و نمی‌توان به طور دقیق اعلام کرد چه میزان دارو در گمرک است.

ترخیص دارو از گمرک با تعهد وزارت بهداشت در حال انجام است
وی با اشاره به اظهارات معاون امور گمرکات کشور مبنی بر تعهد شخصی‌اش در قبال ترخیص دارو گفت: این گونه نیست. ترخیص دارو با تعهد ریاست سازمان غذا و دارو در حال انجام است و وی تعهد کرده است شرکت‌ها پس از سه ماه مدارک و اسناد خود را تحویل دهند.

سرپرست معاونت داروی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شرکت‌های دارویی مشکل نقدینگی داشتند که امیدواریم با این مهلت سه ماهه آن هم برطرف شود، اظهار کرد: پیش از این شرکت‌ها می‌بایست ابتدا مدارک خود را تکمیل و سپس برای ترخیص اقدام می‌کردند.

احتمال کاهش قیمت چندین قلم دارو طی دو هفته آینده
سلیمانجاهی همچنین از احتمال کاهش قیمت برخی داروها طی دو تا سه هفته آینده خبر داد و گفت: در حال ارزیابی و بازنگری قیمت برخی اقلام دارویی هستیم که اطلاعات تکمیلی آن برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی درآینده اعلام می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.