آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم استقلال عصر امروز در کمپ مرحوم حجازي پيگيري شد.

تيم استقلال از ساعت 17 و 30 دقيقه در زمين کمپ مرحوم حجازي برنامه‌هاي آماده سازي خود را براي ديدار مقابل ذوب آهن پيگيري کرد.

به گزارش فارس، در تمرين امروز تيم استقلال سياوش اکبرپور غايب بود و خسرو حيدري چند دقيقه‌اي در محل تمرين حضور داشت.

*با همت مسئولان تيم استقلال و با مناسبت سالگرد تولد دو بازيکن اين تيم کيک بزرگي تهيه شد و آرش برهاني و خسرو حيدري سالروز تولد خود را جشن گرفتند.

اعضاي تيم استقلال نيز با اين دو بازيکن عکس يادگاري گرفته و به آنها تبريک گفتند.

*هاشم بيک‌زاده با ماسک محافظ از بيني در تمرين استقلال شرکت کرد. وي به محض ورود به زمين مورد استقبال بازيکنان قرار گرفت و برخي از آنها به بيک‌زاده مي‌گفتند زورو وارد مي‌شود!

خسرو حيدري که براي شرکت در مراسم جشن تولد به تمرين آماده بود خيلي زود ورزشگاه را ترک کرد.

*سيدمهدي رحمتي که با تاخير به محل تمرين رسيده بود براي دقايقي با ستار همداني به صحبت پرداخت.

*در ابتداي تمرين امير قلعه‌نويي بازيکنان را گرد هم جمع کرده و براي دقايقي با آنها به گفت‌وگو پرداخت.

*سرمربي تيم استقلال با بازيکنان گفت‌وگو کرد و از آنها خواست تا هياهوي بعد از دربي را فراموش کرده و تنها به بازي با ذوب آهن فکر کنند.

*در همان آغاز تمرين پژمان منتظري که به دليل محروميت در ديدار با ذوب آهن حضور ندارد براي دقايقي با سرمربي استقلال به گوشه‌اي رفت و با به صحبت پرداخت.

* حدود 100 نفر از طرفداران استقلال در تمرين امروزشان تيمشان حاضر شدند. چند تن ازآنها يک بنر بزرگ از فرهاد مجيدي آوردند و تعدادي ديگر نيز عکسي از قلعه‌نويي را روي سکوها پرت کردندکه روي آن نوشته شده بود (قهرماني بدون امير خان آرزويي بيش نيست).

*شاهرخ بياني و شاهين بياني، دکتر نوروزي به همراه پورحيدري، ماجدي و فنوني‌زاده و دين محمدي در تمرين امروز حاضر بودند.

* شاهرخ بياني گفت: من و شاهين هيچ مشکلي با يکديگر نداريم و حتي در رختکن همديگر را ديديم و روبوسي کرديم. امروز هم در کنار او هستم تا ثابت کنم که اختلافي بين ما وجود دارد. تعدادي از بچه‌هاي يکي از مدارس فوتبال امروز در تمرين حاضر بوده و بازيکنان را تشويق مي‌کردند.

*در بخش اول تمرين که خود قلعه‌نويي هم در آن پا به توپ شد بازيکنان در گروه‌هاي 2 و 4 نفره تمرين کردند و عامل دفاع و حمله را انجام دادند در بخش پاياني نيز بازيکنان زير نظر دکتر حاج قاسم تمرين کردند. نکونام، تيموريان و صادقي به سمت دروازه ضربه ايستگاهي مي‌زنند.که قلعه‌نويي نظاره‌گر تمرين بود.

تمرينات تيم استقلال فرداست در شهر اصفهان پيگيري مي‌شود و آبي‌پوشان ساعت 12 ظهر به اين شهر سفر خواهند کرد.

*ديدار تيم‌هاي ذوب‌آهن و استقلال ساعت 20 روز پنجشنبه در ورزشگاه فولاد شهر برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.