آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1569بازدید

يك كارشناس امنيتي در تماس با تابناك فاش كرد:

سرنوشت منافقين در توطئه اروپا

تا كنون 850 نفر از منافقين ويزاي سفر به كشورهاي اروپايي، عمدتا شهرهاي مختلف فرانسه و استقرار در آن شهرها را دريافت نموده اند

سرنوشت منافقين در توطئه  اروپا
 پس از تصميم گيري اخير اتحاديه اروپا مبني بر خارج نمودن نام گروه تروريستي منافقين و همكاران رژيم بعثي عراق از ليست سازمانهاي تروريستي، نقل و انتقال منافقين به كشورهاي اروپايي آغاز شده است.

يك كارشناس امنيتي به "تابناك" گفت: "اين توطئه مشترك توسط دو سازمان جاسوسي اروپايي و سران منافقين دو ماه پيش در يكي از كشورهاي اروپايي و اردن طراحي شده است."

اگر چه اين منبع  نام سازمانهاي جاسوسي را افشا ننمود ولي با اطمينان خبر داد " تا كنون 850 نفر از منافقين ويزاي سفر به كشورهاي اروپايي، عمدتا شهرهاي مختلف فرانسه و استقرار در آن شهرها را دريافت نموده اند."

اين كارشناس امنيتي افزود: "كشورهاي اروپايي ادعاي كنترل امنيتي اعضاي منافقين را نموده اند و مدعي هستند كه اجازه كار مسلحانه را به آنها نخواهند داد، ولي اين اقدام آنان كه هيچ توجيه حقوقي و بين المللي ندارد و همراه با نوعي شتابزدگي صورت مي گيرد، حكايت از يك توطئه مشترك و برنامه ريزي شده بر عليه ايران دارد."

منبع مذكور تاكيد كرد: "پس از آنكه توافق جاسوسي بين سران منافقين و سازمانهاي جاسوسي اروپايي صورت گرفت، اتحاديه اروپا اقدام به خروج نام منافقين از ليست تروريستها نمود."

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۳ ۱۲:۰۷

اقا به وزارت خارجه چه ربطی داره کشور های اروپایی تا وقتبی که ما بخواهیم روی پایه خودمون بایستیم با ما دشمنن و از هیچ کاری برای ضربه زدن به ما مضایقه نمیکنن و مطمئن باشید اگه یه روز روی خوش به ما نشون دادن اون روزیه که استقلالمون رو از دست دادیم و مثل بقیه کشورها گوش به فرمان ابر قدرتها شدیم

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۳ ۱۰:۵۵

با عرض سلام بايد راه رشد اين گروههاي سياسي را بست كه مثل ويروس نتوانند رشد كنند و رابطيني كه با انها هستند در نطفه خفه كرد

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۳ ۰۹:۵۲

باز هم جاي تأسف اين ملت بيچاره چقدر بايد غصه بخورند شهيدامون چي جواب خون اونها رو كي ميده ، 72 تن از بهترين كابينه هاي دولت ، خدايا داد مظلوم رو از اين ظالمان بستان.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۲ ۱۱:۴۵

بابا اینقدر بزرگشون نکنید .. باور کنید با این کارها و تیترهای خبری باعث میشید فکر کنند خیلی آدمهای مهمی هستند ..

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۲ ۱۱:۴۳

آفاي وزير خارجه شما داريد چه كار ميكنيد؟ تا كي وزارت خارجه در خواب غفلت باشد. آقاي رئيس جمهور چرا وزير خارجه را بركنار نميكنيد. نمايندگان محترم پس استيضاح براي چه زماني است. فقط براي قدرت نمايي يا الان؟ استيضاح استيضاح استيضاح

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۲ ۱۱:۱۸

اشکال اول این است که اینها رابیخود بزرگ کردند و برای هر موضوعی اینها را مطرح کردند .منافقین تمام شدند .
دوم اینکه اروپا در مسیر فشار بر ایران اینکار را کرد که باید این کارت اونها رو هم بسوزانیم و به موضوع بی توجهی کنیم.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۲ ۱۱:۱۷

اين اتفاق هيچ ترسي نداره اين گروه بقدري در بين مردم منفور هستن كه مطمئنا حتي اگر بهشون اجازه داده بشه درانتخابات هم كانديدا داشته باشند به هيچ وجه راي نميارن همه مردم ايران متحدا از اونا متنفرن و اتحاديه اروپا بايد در تعريفش از تروريسم تجديدنظر كنه اگر عمليات خرابكارانه اينها بر عليه ايران و شهروندان ايراني؛ مقطوع النسل كردن زنان؛ وادار كردن اعضا گروهك به خودسوزي به خاطر اين زن مكاره از مصاديق تروريسم نيست پس به چي بايد گفت تروريسم؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۲ ۱۱:۱۱

از این مرده های سیاسی دیگر هیچ کاری برنمی آید و خود اروپائیها هم خوب می دانند که این گروهک پست و حقیر و تروریست ، مرده های متحرک و زباله های لجنی هستند که هیچ جایگاهی در نزد افکارعمومی نداشته و منفور خاص وعام در کل عالم هستند .
منتهی حمایتشان از این گروهک مزدور نه به خاطر اعتقاد به آنها بلکه به خاطر بغض و کینه و دشمنی و عداوت آنان با نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد که از هر موقعیتی برای به اصطلاح ضربه به ایران استفاده می کنند اما از این کارشان هم طرفی نخواهند بست بلکه برعکس خودشان را روز به روز نزد مردم خود و دیگر ملل اروپائی و غیر اروپائی منفور می نمایند و دود این اقدام نابخردانه شان در نهایت به چشم خودشان خواهد رفت.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۲ ۱۰:۱۷

از نظر غربیها تنها کسی تروریست است که غربیها و یا دوستان آنها را ترور کند

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۲ ۰۱:۵۹

اين مرده ها با هيچ داروی اروپايی امريکايی زنده نخواهند شد، اين عمل شتابزده و نسينجيده دولتهای طرفدار اسرييل در اروپاست . وزارت امور خارجه بايد از فرانسه و انگليس توضيح بخواهد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۲۲:۵۷

اینکه به نفع ایران است اگر بیایند ایران همه را محاكمه کنید ميدو نید چه در دنیا براه میندازند؟ اینها مهره های سوخته ای هستند که از سر بدبختی به اروپا میروند و حداکثر در چند تظاهرات شرکت میکنند

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۲۲:۴۷

تا وقتی تو عراق بودند باید قرارگاهشون رو رو ی سرشون بمبارون میکردیم تا همه این تروریستا به درک واصل میشدند

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۲۲:۰۵

وزارت خارجه چه میتواند بکند که هوارتان به آسمان رفته؟
این دسته ارازل دو قدمی ایران بودند و همه چیز داشتند هیچ غلطی نکردند حالا برن فرانسه یا هر جا دیگه

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۲۱:۴۸

بابا نذارید اینا فرار کنند پس این دوستی ایران وعراق به چه دردی میخورد

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۱۷:۴۴

به نظر بهترين راه براي نشان دادن عكس العملي در مقابل اين كار، كاهش سطح روابط با فرانسه ميباشد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۱۷:۰۳

مسئولين نبايد خارج كردن نام منافقين از ليست گروههاي تروريستي توسط كشورهاي اروپايي و اجازه اقامت در فرانسه و اردن و ديگر كشورها را بعنوان واكنشي ساده و كم اهميت تلقي كنند. قطعا" در پشت اين ماجرا برنامهاي حساب شده و گوناگوني با مشاركت كشورهاي متعددي و معلومي پيگيري مي شود. يك گمانه مهم در اين زمينه بكار گيري اين نيروهاي آموزش ديده و آماده در حداقل زمان در عملياتهاي تروريستي است كه بطور كاملا" دقيق با پشتيباني و حمايت اطلاعاتي و عملياتي شبكه هاي جاسوسي كشوران طراح اين كيس، در ايران انجام خواهد گرفت. اقدامات تروريستي منافقين مي تواند از طرق گوناگوني صورت گيرد. اقدامات احتمالي متفاوت از اقدامات قبلي اين گروهك تروريستي خواهد بود و نهايتا" هدف اصلي كشورهاي طراح، استفاده ابزاري براي فشار اوردن بر ايران براي دست كشيدن از اهدافش است.غفلت در اين زمينه زيانهاي جبران ناپذيري را به همراه خواهد داشت.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۱۵:۵۱

در طول تاریخ ایران هیچ گروهی خائن تر از اینها نبوده . مدعیان مبارزه با امپریالیسم هر داغ ننگی را بر روی پیشانی خود نشاند و ایرانیها هر خیانتی را ممکن است ببخشند جز خیانت به مملکت. اینها همیشه در دامن دشمنان بالفطره ایران بوده اند. گمان نمیکنم یکهزارم نفرتی که مردم از این گروه دارند از ديگر دشمنان داشته باشند. این مهاجرت آنها سرآغاز یک خیانت ودربدري دیگر است

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۱۵:۱۶

كشورهايي که از این سازمان حمایت می کنند نه بدلیل دوستي با آنها بلکه بخاطر بغض از ايران است

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۱۴:۲۸

خدایا روزگار را چه شده است که گروه رسوای منافقین باید از لیست تروریستها خارج شوند؟! الحق و الانصاف که باید به دیپلماسی وزارت خارجه کشورمان نمره 20 داد!

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۱۳:۳۸

بنظرم زیاد نباید به اینها بها داد
1-پادگان اشرف محلی شده بود برای تبلیغات و دادن روحیه به اینها كه آن هم تمام شد.
2-امکان اینکه پادگان دیگری در اروپا درست کنند اساسا وجود ندارد.
3-جمع شدن اینها حتی در یک منطقه هم بدلایل شرایط مختلف امکان پذیر نیست.
4-تنها بدلیل اینکه پول فراوان دارند چند صباحی مانور میکنند و بعد در دنیای باز و ازاد اقتصادی حتما از بين خواهند رفت

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۱ ۱۳:۰۹

مسوولیت این فاجعه برعهده کیست؟
آیا برخورد غیر منطقی و غیر كارشناسانه با جهان و بین الملل در دولت باعث اینگونه رفتار توسط جامعه جهانی نشده است.
حتما می گویید نه اینگونه نیست. و همه کارهای ما درست است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.