آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
0بازدید
۰

شاگردان قطبي ميهمان خود را 6 تايي کردند

تيم فوتبال شيميزو اس‌پالس در ديداري پرگل ميهمان خود ساگان توسو را با شکست بدرقه کرد.

 در هفته بيست‌و‌نهم مسابقات فوتبال ليگ حرفه‌اي ژاپن موسوم به جي‌ليگ امروز (شنبه) تيم فوتبال شيميزو اس‎پالس به سرمربيگري افشين قطبي در خانه خود پذيراي تيم ساگان توسو بود. نارنجي‌پوشان شيميزو که در ديدار قبل 3 بر يک در خانه سانفريس هيروشيما تن به شکست داده بودند در اين بازي با نتيجه پرگل 6 بر 4 حريف‌شان را شکست دادند. 

به گزارش تسنيم، شاگردان افشين قطبي که از دقيقه 66 با اخراج يوسوکه کاوايي 10 نفره به بازي ادامه مي‌دادند توسط شو ايتو (6، 22 و 88)، کوتا سوگياما (33)، گنکي اومائي (42) و ياسوهيرو هيرائوکا (79) به گل رسيدند و در مقابل دروازه‌شان توسط مين وو کيم (2 و 53)، يوهي تويودا (15) و ريوتا هاياساکا (45) باز شد. 

پس از گذشت 29 هفته از رقابت‌هاي جي‌ليگ شاگردان افشين قطبي 12 پيروزي، 5 تساوي و 12 شکست در کارنامه‌شان به ثبت رسيده است. شيميزو با اين برد 41 امتيازي شد و موقتاً به رده يازدهم جدول رده‌بندي جي‌ليگ صعود کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.