آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

روسها هم به جمع شنودکنندگان پیوستند

روسیه از سوی رسانه های خبری به جاسوسی از سران کشورهای عضو گروه بیست متهم شده است.

به گزارش تسنیم به نقل از گاردین؛ روسیه اتهامات رسانه های بین المللی مبنی بر جاسوسی از سران کشورهای گروه بیست را که به شهر سن پطرزبورگ آمده بودند، رد کرد.

مقامات روسیه در رد این اتهام اعلام کردند: کسانی که به این قبل شایعات بها می دهند و در صدد نشرو گسترش آن هستند در واقع تلاش می کنند نگاه ها را از رسوایی جاسوسی آمریکا به سمت روسیه منحرف سازند.

در این باره نشریات ایتالیایی نوشتند: در جریان برگزاری اجلاس کشورهای عضو گروه بیست که ابتدای سال جاری میلادی در شهر سن پطرزبورگ روسیه برگزار شده بود، مقامات روسی شارژرهای گوشی همراه مخصوصی را به سران شرکت کننده ارائه دادند، که بعداً و در جریان برگزاری این اجلاس مشخص شد این شارژرها حاوی دستگاه های شنود و کشف اطلاعات داخل کوشی های تلفن همراه سران شرکت کننده است.

این نشریات به نقل از برخی منابع آگاه شرکت کننده در این اجلاس اعلام کردند: اتحادیه اروپا به محض اطلاع از این مساله از تمام هیئت های شرکت کننده در این اجلاس خواست، از این دستگاه ها استفاده نکنند، و سریعا این دستگاه ها را تحویل دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.