آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

کمبود واکسن فلج اطفال نداریم

معاون وزیر بهداشت گفت: کمبود واکسن فلج اطفال در کشور نداریم.20 درصد کودکان به چاقی مبتلا و 6.8 درصد کوتاه‌قد هستند و در سیستان و بلوچستان 20 درصد کودکان زیر 5 سال به کوتاهی قد دچار هستند.

به گزارش فارس، علی‌اکبر سیاری در حاشیه مراسم افتتاح نهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های طب کودکان در جمع خبرنگاران گفت: سلامت کودکان را عوامل متعددی به خطر می‌اندازد که از آن جمله شوک است.

معاون وزیر بهداشت گفت: اگر کودکانی که با شوک مراجعه می‌کنند یک ارگانشان درگیر شده باشد احتمال مرگ 25 درصد و اگر 2 ارگان درگیر شده باشد احتمال مرگ 65 درصد و در درگیری 3 ارگان خطر مرگ را به 85 درصد می‌رساند.

سیاری تصریح کرد: 10 تا 15 درصد کودکان دچار تشنج می‌شوند و مهمترین چالش پیش‌رو عفونت حاد تنفسی است که به خاطر فصل سرما و 200 عامل ویروسی است که که کودکان را درگیر می‌کنند.

وی به خانواده‌هایی که کودکانشان دچار عفونت حاد تنفسی می‌شوند توصیه کرد: در این بیماری نیازی به آنتی‌بیوتیک نیست و می‌توان با مصرف مایعات فراوان، استراحت، جلوگیری از تماس با افراد بیمار و پرهیز از داروهای خودسرانه به بهبود کودکان کمک کرد.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: اضافه وزن و چاقی نیز زمینه‌ساز بیماری‌های دیگری برای کودکان می‌شود. 20 درصد کودکان به چاقی مبتلا و 6.8 درصد کوتاه‌قد هستند که در سیستان و بلوچستان 20 درصد کودکان زیر 5 سال به کوتاهی قد دچار هستند.

وی مقدار واکسن آنفلوآنزا را از 6 ماهگی تا 3 سالگی دو نوبت و به میزان یک دوم دوز در سال عنوان کرد و افزود: کودکان 6 سال به بالا باید دوز کامل واکسن را دریافت کنند.

معاون وزیر بهداشت فلج اطفال را در ایران ریشه‌کن شده ارزیابی کرد و افزود: 2 میلیون واکسن فلج اطفال وارد کشور شده، ماهانه یک میلیون دوز مصرف داریم که یونیسف نیز قول داده تا 6 هفته آینده 2 میلیون دوز تامین کند و انستیتو رازی نیز قول داده 2 میلیون دوز واکسن فلج اطفال را تأمین کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.