آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

مربی محبوب تراکتورسازان فردا در تبریز

توافق نهایی با اولیویرا حاصل شد

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی از توافق نهایی این باشگاه با تونی اولیویرای پرتغالی خبر داد.

به گزارش تسنیم، جمشید نظمی در گفت‌وگو با سایت باشگاه تراکتورسازی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: سعی می‌کنیم تونی روز جمعه در بازی تراکتورسازی با داماش روی نیمکت تیم ما بنشیند.

وی در ادامه افزود: صحبت‌های نهایی را با تونی انجام داده و تمهیدات لازم را جهت آمدن این مربی به تبریز مهیا کرده‌ایم. صبح امروز بلیت هواپیمای ایشان را ارسال خواهیم کرد. برابر برنامه تنظیمی سعی می‌شود تونی روز پنج‌شنبه در تبریز حضور یابد تا به عنوان سرمربی روی نیمکت تراکتورسازی بنشیند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی همچنین با اشاره به اهمیت بازی این تیم مقابل داماش گیلان اظهار داشت: پیروزی تراکتورسازی در این مسابقه موجب اوج گرفتن تیم شده و پشتوانه محکمی برای حضور در مقابل تیم فولاد خوزستان در جام حذفی خواهد بود، لذا از هواداران در خواست می‌نماییم به صورت انبوه و پرشمار در بازی جمعه مقابل داماش حضور یافته و تیم را یکپارچه تشویق کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.