مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

چرا چربی روغن زیتون مفید است؟

در صورتی که فرایندهای تصفیه سازی روی روغن زیتون به طور کامل انجام شده و به صورت شفاف و بدون رنگ و بو تهیه شده باشد، قابل استفاده برای سرخ کردن است و در غیر این صورت انواع روغن زیتون که تیره‌رنگ بوده و دارای عطر و بو هستند، تنها برای مصارف سالاد توصیه می‌شوند و برای سرخ کردن مناسب نیستند.
کد خبر: ۳۷۷۹۷۸
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳ 12 February 2014
|
10905 بازدید
یک متخصص تغذیه گفت: اسید چرب اوریک، بخش اصلی و غالب را در روغن زیتون داراست، کارکرد این اسید چرب در کاهش روندهای التهابی در بدن مفید است.

رضا امانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در سال‌های اخیر به نقش سودمند اسیدهای چرب امگا مانند اوریک در کاهش خطر بیماری‌های مزمن از قبیل بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت توجه شده است.

وی ادامه داد: هنگامی که در رژیم غذایی، اسید چرب اوریک جایگزین اسیدهای چرب اشباع شود، شاخص بیماری‌های قلبی و عروقی به صورت معنی‌داری کاهش می‌یابد.

این متخصص تغذیه درباره کاربرد روغن زیتون در برنامه‌های غذایی روزانه توضیح داد: در صورتی که فرایندهای تصفیه سازی روی روغن زیتون به طور کامل انجام شده و به صورت شفاف و بدون رنگ و بو تهیه شده باشد، قابل استفاده برای سرخ کردن است و در غیر این صورت انواع روغن زیتون که تیره‌رنگ بوده و دارای عطر و بو هستند، تنها برای مصارف سالاد توصیه می‌شوند و برای سرخ کردن مناسب نیستند.

امانی توصیه کرد: باید توجه داشت که همواره لازم است تمامی روغن‌ها را در محیط خنک و به دور از تابش آفتاب و غیره نگهداری شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟